Şampiyon Erzurumspor kupayı kaldırdı

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grubun şampiyonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor, muhteşem bir gösteri ile kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.

Şampiyon Erzurumspor kupayı kaldırdı
  • 02 Mayıs 2016, Pazartesi 0:39

Ligin son haftasında Kazım Karabekir Stadyumunda konuk ettiği Turgutluspor'u 4-2 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçını Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Kulüp Başkanı Ali Demirhan'la konuklar izledi.

Mehteran takımının marşları ile kupa sevincini protokol ve taraftarları ile paylaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, gelin gibi süslenen stadyumda kupayla birlikte taraftarını selamladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık