​PTT’yi soyup memuru kilitledi , güvenlik görevlisinin artırılması gerekiyor

​PTT’yi soyup memuru kilitledi , güvenlik görevlisinin artırılması gerekiyor
  • 27 Şubat 2015, Cuma 8:21

PTT’yi soyup memuru kilitledi

Altındağ’a bağlı Karapürçek Mahallesi 283. Sokak'ta bulunan Esenköy PTT Şubesi’ne, önceki gün saat 16.30 sıralarında yüzünde maske ve elinde silahla giren hırsız, o sırada şubede yalnız olan memurdan kasadaki tüm parayı istedi.

Memur, eli silahlı hırsıza kasadaki 5 bin TL’yi verdi. Maskeli hırsız, parayı aldıktan sonra PTT şubesinde çalışan memuru bir odaya kilitledikten sonra olay yerinden hızla kaçıp, kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, PTT şubesinin giriş kapısından ve içeride bulunan masadan parmak izi alarak geniş çaplı araştırma yaptı. Polisin çok yönlü soruşturması sürerken, PTT çalışanları ve çevre sakinleri büyük korku yaşadı.

Çevre sakinleri, apartman altında bulunan PTT şubesinin çok korunaksız kaldığını belirterek, “Bir bazen iki görevlinin çalıştığı şubede kamera dışında bir güvenlik önlemi yok. Bu şubede bir olay olmasını herkes bekliyordu. Şubenin merkez bir cadde üzerine taşınması ve çalışan sayısı ile güvenlik görevlisinin artırılması gerekiyor” diye konuştu.

1 AY ÖNCE KOMŞU PTT SOYULMUŞTU

Başkent’te bir ay önce de olay yerine 10 dakika mesafedeki Kıbrıs köyünde bulunan bir apartman altı PTT şubesi de aynı şekilde soyulmuş, kimliği belirsiz silahlı iki kişi 16 bin 500 lira para ile ortadan kaybolmuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık