PKK yol kesti, araçlarını yaktığı 2 kişiyi kaçırdı

TUNCELİ-Ovacık İlçesi karayolunu Venk Köyü yakınlarında dün akşam kesen silahlı bir grup PKK'lı terörist, durdurdukları bir aracı ateşe vererek içindeki 2 kişiyi kaçırdı.

PKK yol kesti, araçlarını yaktığı 2 kişiyi kaçırdı
  • 25 Haziran 2016, Cumartesi 0:26

Tunceli-Ovacık İlçesi karayolunu kullanarak, Munzur Vadisi Milli Parkı içinden geçip Sarıtaş Jandarma Karakolu'na giden içerisinde 2 kişinin bulunan araç, Tunceli'ye dönüş yolunda 25'inci kilometrede, yol kesen silahlı bir grup PKK'lı terörist tarafından durduruldu. Araç içindeki 2 kişiyi indiren teröristler, daha sonra aracı ateşe verdi. Henüz kimlikleri açıklanmayan 2 kişiyi yanlarına alıp kaçıran PKK'lı grup, karanlıktan da yararlanarak ortadan kayboldu.

Olaydan sonra Jandarma ekipleri bölgede hava destekli operasyon başlatırken, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık