Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileri Atış Eğitimini Tamamladı

Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileri Atış Eğitimini Tamamladı Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO), Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2. sınıf öğrencileri, 2 Haziran 2021 tarihinde "Atış Eğitimlerini" başarıyla tamamladı.

Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileri Atış Eğitimini Tamamladı
  • 06 Haziran 2021, Pazar 0:29

Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileri Atış Eğitimini Tamamladı Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO), Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2. sınıf öğrencileri, 2 Haziran 2021 tarihinde "Atış Eğitimlerini" başarıyla tamamladı.ÖGK203 Silah Bilgisi ve Atış dersinin uygulaması olarak düzenlenen atış eğitimi, Pınardere Mahallesinde bulunan Atış Poligonunda, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli ve program öğretim elemanlarının eşliğinde gerçekleşti.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık