Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Sınavı Hakkında yapılması gereken işlemler

Ertelenen özel güvenlik sınavları ile ara verilen özel güvenlik eğitimleri nedeniyle özel güvenlik kimlik kartlarını yenileyemeyenlerin çalışmaya devam edebilmeleri ya da yeni bir yerde işe başlayabilmelerinin sağlanması amacıyla yapılan düzenlemeye müteakiben 5 Nisan 2020 tarihinde yapılamayan sınavların 21 Haziran 2020 tarihinde yapılması yönünde planlama yapılmıştır.

Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Sınavı Hakkında yapılması gereken işlemler
  • 08 Haziran 2020, Pazartesi 20:14

Bu nedenle;

  • Özel güvenlik yenileme eğitimini başarıyla tamamlamalarına rağmen 5 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan sınavın ertelenmesi nedeniyle bu sınava katılamayan özel güvenlik görevlilerinin, 21 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanan sınava katılmaları ve kimlik kartlarını yenilemeleri gerekmektedir. Ayrıca bu kişilerden 21 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanan sınava katılmayanların, 21 Haziran 2020 tarihinden sonra aktif olarak çalışmalarına müsaade edilmeyecek olup, bu durumda olan kişileri çalıştıran işverenler hakkında işlem tesis edilecektir.
  • Özel güvenlik görevlisi kimlik kartı geçerlilik süresi 6 Nisan-16 Ağustos 2020 tarihleri arasında dolanların ise, 16 Ağustos 2020 tarihinde yapılması planlanan sınava katılmaları ve kimlik kartlarını yenilemeleri gerekmektedir. Bu kişilerden 16 Ağustos 2020 tarihinde yapılması planlanan sınava katılmayanların 16 Ağustos 2020 tarihinden sonra aktif olarak çalışmalarına müsaade edilmeyecek olup, bu durumda olan kişileri çalıştıran işverenler hakkında işlem tesis edilecektir.
  • Ayrıca ara verilen özel güvenlik temel ve yenileme eğitimlerine 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle tekrar başlandığından, bu tarihten sonra temel veya yenileme eğitimini başarıyla tamamlayanların 16 Ağustos 2020 tarihinde yapılması planlanan sınava girmeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık