Özel Güvenlik Sınavı, Soru ve Cevapları ögglerin mutlakiye gecmiş sorulara bakmaları gerekir

1 Şubat Özel Güvenlik 56. Dönem Sınavı, Soru ve Cevapları1 Şubat tarihinde yapılan ÖGG 56. Dönem sınavı soru ve cevaplarını merak eden adaylar için sınav soru ve cevapları açıklandı. ozelguvenlik.pol.tr adresinden yayınlanan sınav sorularını kontrol ederek sınavınızı değerlendirebilirsiniz.

Özel Güvenlik Sınavı, Soru ve Cevapları ögglerin mutlakiye gecmiş sorulara bakmaları gerekir
  • 07 Şubat 2015, Cumartesi 22:07

1 Şubat Özel Güvenlik 56. Dönem Sınavı, Soru ve Cevapları

01.02.2015 Tarihinde yapılan ÖGG, Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soru ve cevapları açıklandı. Sınava giren adaylar sorularını kontrol ederek sınav sonuçlarını değerlendirebilirler. Özel güvenlik sınavına giren adaylar 56. Temel ve 32. Yenileme sınavının sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların sertifika sahibi olmak için girdikleri sınav geçtiğimiz hafta yapıldı. Adayların merakla beklediği sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sınava giren adayların soru ve cevaplarını kontrol ederek gerekli olan sınav değerlendirmelerini yapabilirler. Silahlı ve silahsız olmak üzere iki aşamada yapılan sınavdan başarılı olan adaylar güvenlik görevlisi olur sertifikasını almak için ilk aşamayı geçmiş olacaklar. Sınavdan geçersiz not alan adaylar önümüzdeki günlerde yapılacak ÖGG sınavına tekrar girebilir.

32.yenileme-a-kitapcigi.doc

32.yenileme-b-kitapcigi.doc

56-temel-a-kitapcigi.doc

56-temel-b-kitapcigi.docx

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık