Özel Güvenlik şefi, kadın işçiyi tehdit etti

Genel-İş İzmir 7 No’lu Şubesi, Bornova Belediyesi’nde İşyeri Temsilcisi ile Şube Başkanı'nın, belediyede güvenlik şefi olarak görev yapan A.H. tarafından tehdit edilmesini protesto etti.

Özel Güvenlik şefi, kadın işçiyi tehdit etti
  • 27 Aralık 2021, Pazartesi 14:31

Genel-İş İzmir 7 No’lu Şube, örgütlü olduğu Bornova Belediyesi’nde İşyeri Baştemsilcisi ile Şube Başkanı'nın, belediyede güvenlik şefi olarak görev yapan A.H. tarafından tehdit edilmesine dair belediye önünde açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, güvenlik şefi olan A.H.’nin daha öncede güvenlik görevlisi olan bir kadını taciz ve tehdit ettiği iddialarıyla gündeme geldiğini ve görev kartı iptal edilmesine rağmen fiili olarak çalışmaya devam ettiği belirtildi. A.H.’nin geçen günlerde ise Genel-İş 7 No'lu Şube Başkanı Özgür Genç’in can güvenliğini tehdit edildiği ifade edildi.

Belediye önünde açıklama yapan Genel-İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Taner Şanlı, "Şube Başkanımız ve bir kadın çalışan arkadaşımız aylardan beridir tehdit ediliyor. Çalışan bütün arkadaşlarımız, temsilcilerimiz, yöneticilerimiz Bornova Belediyesi’nde yaşanan bu haksızlığa karşı çıkmıştır. Sorumlular hesap vermelidir. Biz işin muhataplarının kim olduğunu bilmek istiyoruz. Tehdit edenin bu kurumdaki görevi nedir, bu kurumda görev almaya devam edecek mi? Bu arkadaşlarımızın başına bu saatten sonra gelecek her şeyde sorumluluğu burada ararız. Şube Başkanımıza yapılan haksızlık hepimize yapılmış sayılır. Umarım bu sorun en kısa zamanda çözülür” dedi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık