Özel güvenlik ne olacak Güvenlik-İş Sendikası Bölge başkanı Mehmet zahit ÇAKIR

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın İstanbul Adalet Sarayı’ndaki odasında şehit edilmesinin ardından başlayan özel güvenlik sektörü tartışması devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bu konuda bir rapor hazırlattı. Milliyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre, yeni düzenlemeye ilişkin ‘taslak’ niteliği taşıyan raporda iki teklif yer alıyor. İlki özel güvenlikçilerin ‘koruma memuru’ statüsüne alınarak adliye ve diğer yüksek güvenlik riski taşıyan kurumlarda görevlendirilmesi, diğeri ise sektörünün tamamen yeni baştan düzenlenmesi. Rapor, son Bakanlar Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a da sunuldu.

Özel güvenlik ne olacak Güvenlik-İş Sendikası Bölge başkanı Mehmet zahit ÇAKIR
  • 29 Nisan 2015, Çarşamba 20:45

Özel Güvenlik Ne Olacak

1 Mayıs cuma akşamı akşam 20.30 kanal04 TV canlı olarak güvenlik-iş sendikası bölge başkanın Mehmet zahit ÇAKIR özel güvenlik Rapor Erdoğan'a Sunuldu peki şimdi ne olacak yetkiler ne diyor tüm bu soruların cevabı 1 mayıs cuma akşamı akşam 20.30 kanal 04 TV canlı yayında var bölge başkanı canlı yayında soruları cevaplayacaktır

Kanal 04 TV D-Smart 152.kanalda. Türksat 4/A 12458 V 30000 Frekansta Best Tv ile ortak yayında!

frekans:12458 FEC:3/4 PO. Dikey

www.kanal04.com.tr TEL: 0472 215 18 15

symbol:30000 saygılarımla Ağrı il temsilcisi Turgut Altekin

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık