Özel güvenlik görevlileri toplu halde işsiz kaldı

Eyyübiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan özel güvenlik görevlileri, kaymakamın kararıyla toplu halde işsiz kaldı.

Özel güvenlik görevlileri toplu halde işsiz kaldı
  • 30 Ekim 2022, Pazar 20:26

Urfa'da Eyyübiye Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan özel güvenlik görevlileri, iddiaya göre sözleşme süreleri dolunca kaymakamın kararıyla toplu halde işsiz kaldı. İşsiz kalan güvenlik çalışanları mağdur edildiklerini söylüyor.

Urfanews’e konuşan iki çocuk babası 40 yaşındaki güvenlik çalışanı Mustafa Kemal Ağca, kaymakamın artık vakıfta özel güvenlik görevlisi çalıştırmak istemediğini söyledi. Ağca, 10 yıllık çalışma sonucu herhangi bir tazminat almadıklarını da dile getirdi. “Böyle dar bir zamanda işsiz kaldığımız için çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz” diyen Ağca, şöyle devam etti:

“Hukuki yollarla tazminat için dava açabileceğimiz söylendi ama bizim derdimiz tazminat değil. Kaldı ki, benim 10 yıllık çalışmam sonucu alabileceğim tazminat 100 bin TL. Bunun içinde avukat parası da var ve dava iki yıl sürebilir. Arkadaşlarımız arasında çocuğu epilepsi hastası olan var. İkiz çocuğu doğmak üzere olan var. Kiracı olan var. İşimize geri dönerek mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.” (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık