Otomotiv Yaz Kampı Gençleri Bekliyor!

Öğrenciler Ücretsiz Online Yaz Kampında Otomotiv Dünyasını Yakından Tanıyacak

Otomotiv Yaz Kampı Gençleri Bekliyor!
  • 25 Haziran 2021, Cuma 17:18

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Otomotiv Yaz Kampı’nı devreye alıyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) destekleri ile 1-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ücretsiz sanal etkinlikle, gençlerin otomotiv sanayiini yakından tanıması hedefleniyor. Otomotiv Yaz Kampı’nda öğrenciler; online workshoplar, dijital fabrika turları, OSD üyesi kuruluşların alanında uzman çalışanlarından sanayiye ilişkin gelişmeleri dinleme ve OSD Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Genç Sohbetler gibi birçok etkinliğe katılma şansını yakalayacak. Kamp boyunca en az 10 oturuma katılım sağlaması durumunda öğrencilere katılım sertifikası verilecek.

Türkiye otomotiv sanayiine yön veren 14 büyük üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv, Sanayii Derneği ,OSD), otomotiv sektörünü gençlere tanıtmak için özel bir deneyimi hayata geçiriyor. Bu kapsamda OSD, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ile birlikte Otomotiv Yaz Kampı’nı devreye alıyor. Özellikle pandemi döneminde staj imkanları oldukça kısıtlanan öğrencilerin otomotiv sanayinin temsilcileri ile bir araya geleceği önemli bir platform olacak etkinlik, 1-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Sanal etkinlikle lise ve üniversite öğrencileri, tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kampta birçok yeni bilgiyi edinme ve otomotiv sektörünü deneyimleme şansı bulacak.

Öğrenciler sertifika alabilecek

Kamp boyunca öğrenciler; online workshoplar, dijital fabrika turları, OSD ve OİB üyesi her biri küresel birer oyuncu olan ana sanayi kuruluşlarının alanında uzman çalışanlarından sanayiye ilişkin gelişmeleri dinleme imkanı elde edecek ve OSD Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Genç sohbetler gibi birçok etkinliğe katılabilecek. Ayrıca, OSD’nin sektöre öncülük eden üye firmalarıyla ilgili en güncel gelişmeler de katılımcılara aktarılacak. Kamp boyunca en az 10 oturuma katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecek. Bunun yanı sıra gün sonu sınavlarında belirli bir seviyede puan alan ve projesini tamamlayan üniversite öğrencileri başarı sertifikası almaya hak kazanacak. Otomotiv Yaz Kampı detaylarına ve kayıtla ilgili bilgilere, www.otomotivkampi.com adresinden ulaşılabiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık