ÖGG sonuçları açıklandı mı? Gözler 86. Özel Güvenlik sınav sonuçlarında

ÖGG sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Özel Güvenlik 86. Temel Eğitim ve 62. Yenileme Eğitimi Sınavı 9 Şubat Pazar günü gerçekleşti. Sınavdan çıkan adaylar gözlerini sonuçlara çevirdi. 86. dönem Özel Güvenlik Sınavı soru ve cevapları geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı. İşte detaylar...

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Gözler 86. Özel Güvenlik sınav sonuçlarında
  • 17 Şubat 2020, Pazartesi 20:30

ÖGG sonuçları heyecanla bekleniyor. Özel Güvenlik 86. Temel Eğitim ve 62. Yenileme Eğitimini 3 Ocak 2020 tarihinde bitiren adaylar 9 Şubat 2020 Pazar günü sınava girdiler. Sınava katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, sınav soru ve cevapları erişime açıldı.  ÖGG sonuçları ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz..

86. DÖNEM ÖGG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Özel Güvenlik 86. Temel Eğitim ve 62. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 

86. DÖNEM ÖGG SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINDA

Özel Güvenlik 86. Temel Eğitim ve 62. Yenileme Eğitimi Sınavı soru ve cevaplar açıklandı.

86. TEMEL EĞİTİM SINAVI A KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

86. TEMEL EĞİTİM SINAVI B KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ
 
62. YENİLEME EĞİTİMİ A KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ
 
62. YENİLEME EĞİTİMİ B KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÖGG SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları "http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/" adresi üzerinden erişime açılacak. Sınav sonuçları açıklandığı dakikadan itibaren TC kimlik numaraları ile sorgulama yapabilecek.

 

ÖGG SINAV DEĞERLENDİRME VE YAZILI SINAVA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile [email protected] adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık