Muslera finalde riskli

Galatasaray'ın 26 Mayıs'ta Antalya'da Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde kaleci Fernando Muslera'nın forma giymesi hala netlik kazanmadı.

Muslera finalde riskli
  • 10 Mayıs 2016, Salı 12:49

Tecrübeli file bekçisinin, Uruguay Milli Takımı'nın Copa America maçları için yapacağı kampa katılması gerekiyor. Galatasaray Kulübü, Uruguay Milli Takımı yetkilileri ile görüşüp, Muslera'nın final maçından sonra kampa katılmasını sağlamak için girişimlerini sürdürüyor. Ancak Uruguay Milli Takımı'ndan henüz olumlu cevap gelmiş değil.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etmesi için ya ligi 5. bitirmesi ya da kupayı kazanması gerekiyor. Ancak Muslera'nın Fenerbahçe maçında kalede olmaması, Sarı-kırmızılı kulüp adına büyük handikap olacağı biliniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık