Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.

Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.
  • 13 Temmuz 2014, Pazar 7:44

Bu sabah sahurunu yapıp sonra, camiye sabah namazi kildiktan sonra görev yerine dönerken bir arabanin carpmasi sonucu kaza yapan, değerli kardeşim mesai arkadasım Ramazan G Kefli hakkin rahmetine kavuşmuştur. Allahım mekanını cennet etsin..geride kalan ailesinede ( daha 10 günlük evliydi) sabrı cemiller ihsan etsin.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYAALTI PLAJINDA GÖREV YAPAN RAMAZAN KEFLİ KARDEŞİMİZ BU GÜN GECE VARDİYASI ESNASINDA SABAH NAMAZINI KILMASININ ARDINDAN GÖREV YERİNE DÖNERKEN KİMLİĞİ BELİRLENEMEYEN SÜRÜCÜNÜN ÇARPMASI SONUCU VEFAT ETMİŞTİR.

AİLESİNE,YAKINLARINA,YENİ EVLENMİŞ OLDUĞU EŞİNE VE TÜM ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇALIŞANLKARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ..ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN....

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık