KPSS şartsız sınavsız en az ilköğretim mezunu 15 bin memur alımı başvuru şartları!

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden yayımlanan ilanlara göre memur ve işçi alımı yapılacak kamu kurum ve kuruluşları açıkladı. DPB güncel iş ilanları sayfası ile KPSS şartsız sınavsız en az lise mezunu memur ve personel alımı yapılacak. Bu bağlamda "Mühendis, Ar- Ge Personeli, Teknisyen, Uzman yardımıcısı, Güvenlik görevlisi, Şoför, Büro Personeli, Sekreter, Eğitmen, Hizmetli, Sağlık teknisyeni, Aşçı gibi binlerce personel alınacak. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden yayımlanan ilanlara göre memur ve işçi alımı yapılacak kamu kurum ve kuruluşları haberimizde sizler için derledik. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar.

KPSS şartsız sınavsız en az ilköğretim mezunu 15 bin memur alımı başvuru şartları!
  • 28 Haziran 2019, Cuma 18:16

DPB güncel iş ilanları 2019 Haziran ayı KPSS şartsız sınavsız en az lise mezunu 15 bin memur alımı başvuru şartları! Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesi üzerinden en az 50 KPSS'li ve KPSS'siz en az ilkokul mezunu memur ve işçi alım ilanı yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu olmak şart ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin başvuru yapması talep ediliyor. Memur ve işçi alımı iş ilanlarına başvuru yapacaklar ilanlara göre farklı illerde görev yapabilecek bu nedenle seyahat engeli olmayanlarda başvuru yapabilir. Kamu kurumları personel ihtiyacı olması nedeniyle DPB'ye liste gönderiyor ve listeler kapsamında istihdam sağlanıyor. Sözleşmeli, kadrolu, geçici ve diğer statülerde memur ve işçi alımı yapılmaktadır ve başvurular ilan kılavuzlarında yer alan adreslere şahsen veya e- posta ya da farklı şekillerde yapılabilecektir..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık