KATAR’da çalışmak isteyen Özel güvenlik işçilerin başvuruları başlamıştır

15 Eylül - 30 Aralık Tarihleri Arasında (3 ay) Katar da Düzenlenecek Olan Dünya Kupasi Turnuvasında Görev Alacak Ögg Sertifikalı Bay 22- 45 yaş arası Çalışacak Personellere ihtiyaç Vardır.

KATAR’da çalışmak isteyen Özel güvenlik işçilerin başvuruları başlamıştır
  • 28 Temmuz 2022, Perşembe 19:00

2022 FIFA Dünya Kupası 1 Eylül - 10 Eylül tarihleri arasında Eğitim planlaması yapılacaktır. Akreditasyon tamamlayan ve sözleşme imzalkayan özel güvenlik işçilierine A1 Sertifika almaları gerekmektedir. 

Çalışmak isteyen Özel Güvenlik Görevlilerinin ağaıda belirttiğmiz şekilde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında 581 GÜVENLİK KORUMA İŞ  SENDİKASI  üyelerinin öncelikleri olacaktır. sendika üyeliği  E devlet üzerinden ücretsiz olarak yapa bilirsiniz. Sendikaya nasıl üye olunur 0850 380 00 04  arayıp 1 tüşyaınız 

Başvuru sırasında tüm işlemler ücretsizdir, Herhagi bir başvuru ücreti alınmayacaktır. Sendikamız üyelerinin yurt içi ve yurt dışı için menfaati için elinden gelen tüm çabaları sarf etmektedir. 

Pasaport Harcı,Uçak Bileti,Konaklama,Yeme içme Firmaya Aittir.
Haftada 6 Gün 8 saat Üzerinden Çalışma Olacaktır.
Aylık 13000 TL net maaş verilecektir.
Özel Sağlık Sigortası 
TC kimlik,
Öggserifika, kimlik,
Fotoğraf,
Cv,
Pantolon,gömlek,tişört bedenleri ve ayakkabı numaralarıni yazarak,
Kesinlikle bu bilgilerin tümün PDF veya mail olarak atmanız gerekmetedirt. Aksi başvuruların hiçbir tanesi kabul edilmez
                                          [email protected]
                                       Destek Numarası: 0545 302 3234

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık