Kamuya 36 Bin 78 Yeni Memur Alımı Yapılacak! 4 Kurumun İlanları Bekleniyor

4 büyük kurum toplam 36 bin 78 yeni memur personel alımları yapacak. Sağlık Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı ile CTE ve İçişleri Bakanlığı personel alımı detayları

Kamuya 36 Bin 78 Yeni Memur Alımı Yapılacak! 4 Kurumun İlanları Bekleniyor
  • 28 Mayıs 2019, Salı 13:16

Sağlık Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü’ne ve İçişleri Bakanlığı bünyesinde Emniyet Genel Müdürlüğüne personel alımları için ilanları bekleyen adaylar için sürekli olarak konuyu gündemde tutmaya devam ediyoruz. Resmi olarak açıklamam toplam 36 bin 78 personel alımı için ilanların çok fazla gecikmeden yayımlanmasını bekliyoruz.

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK

2019 yılı sağlık personeli alımları kapsamında toplam 29 bin 689 personel alımı yapılacak. 12 bin personel alımı için de ilan sürecine girileceği belirtildi. Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde ilanın yayımlanacağı belirtildi.  

OGM 5 BİN PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Orman ve Genel Müdürlüğü için 5 bin yeni personel alımı yapılacak. Kontenjan dağılımı da açıklanmış ve büyük kısmı için mülakatla personel alımı yapılacak. Adayların beklentisi Bakan Pakdemirli’nin de belirttiği üzere KPSS puan üstünlüğüne göre yapılmasıdır. Fakat duyuruda OGM’de farklı olarak KPSS ve mülakat ortalaması alınarak süreç devam edecek. OGM’nin de bu hatadan dönmesini bekliyoruz.

ADALET ve CTE 11 BİN 78 PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı taşra ve merkez teşkilatları ile Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü için toplam 11 bin 78 personel alımı yapılacak. Daha önceki alımlarda olduğu gibi Adliyelere ve CTE için personel alımı kontenjan dağılımı ve ilanını bekleyen adayların daha fazla bekletilmemesini umuyoruz. Adalet ve CTE personel alımlarında en yüksek kontenjanlar Zabıt Katipliği ile İKM alımlarına olacak. Diğer branşlar için de önceki alımlara benzer olarak devam edecek.

EGM 8 BİN BEKÇİ ALIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 27 Mayıs 2019 itibarıyla 8 bin yeni personel alımı daha Bekçi alımı müjdesi verildi. Adaylar EGM’ye alınacak 8 bin yeni bekçi alımı kontenjan dağılımını ve ilanların yayımlanmasını bekliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık