Kamu personeli için görev bildirim formu uygulaması getirilecek

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilin valisiyle video konferans toplantısı yaptı. Bakan Soylu "kamu personeli evinden çalışıyor, yüzde 50'ye kadar kamu personelinin çalışması yöneticileri tarafından değerlendirilecek. Evden çalışanlar, kamu personeli olması halinde evden çalıştığı için vatandaşlarımızın diğer bölümü nasıl kısıtlamalara, tam kapanma kurallarına uyuyorsa onlar da uyacaklar. Peki bu konuda bizim bir adımımız var mı? Elbette var. O da yarın akşam itibarıyla en geç perşembe sabah itibarıyla sizlere ulaştırılacak. Burada bir 'Görev Bildirim Formu' olacak. Bu bildirim formunu, kolluk güçlerimiz sorduğu zaman gösterecekler, kartını gösterecekler ve devam edecekler. Bu sorumluluk da oradaki amirlerinin." dedi.

Kamu personeli için görev bildirim formu uygulaması getirilecek
  • 28 Nisan 2021, Çarşamba 3:29

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evden çalışan kamu personelinin de diğer vatandaşlar gibi kısıtlamalara tabi olduğunu belirterek, bu kişilerin "Görev Bildirim Formu"nu ve personel kartlarını gösterdikten sonra kontrol noktasından geçebileceklerini bildirdi.

Soylu, tam kapanma döneminde uygulanacak tedbirleri değerlendirmek üzere 81 il valisiyle telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Bakanlık'taki Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nin (GAMER) toplantı salonundan katılan Soylu, söz konusu toplantıda tam kapanma ile ilgili genelge ve Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile ileriki süreçte nelerin yapılacağının değerlendirileceğini söyledi.

Soylu, toplantıda ayrıca 29 Nisan saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs saat 05.00'te sona erecek tam kapanma sürecinde üretim, imalat, tedarik, lojistik, orman, tarım ve sağlık sektörleriyle ilgili yürütülecek süreçlerin de ele alınacağını vurguladı.

Tam kapanmadan muafiyet sağlayacak grupları da bu toplantıda gözden geçireceklerini ifade eden Soylu, "Tabii çok uzun süredir bu musibetle hem dünya hem bizler mücadele ediyoruz. Mücadelenin birçok ayağı var. Bu önemli ayaklarından bir tanesiyle de biz iştigal ediyoruz. En önemli ayağı da sağlık ayağı. Sizler de vilayetlerinizde Bilim Kurulunun aldığı kararlar, Sağlık Bakanlığının yaptığı tespitler ve değerlendirmeler, kabinede alınan kararlar, bunların genelgeye dönüştürülmesi ve sizlerle buluşması sürecini hep birlikte yönetiyorsunuz." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık