İşten çıkarılan Özel güvenlik görevlisi, eski müdürünü tabancayla vurdu

Antalya'nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin güvenlik müdürü Murat Uymaz (44), 2 ay önce işten çıkarılan eski personeli Mesut Bilen (40) tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

İşten çıkarılan Özel güvenlik görevlisi, eski müdürünü tabancayla vurdu
  • 18 Ağustos 2022, Perşembe 11:28

Olay, saat 13.00 sıralarında, Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelin güvenlik müdürü Murat Uymaz ile 2 ay önce işten çıkarılan ve başka bir otelde güvenlik personeli olarak çalışan Mesut Bilen arasında, otel girişindeki güvenlik kulübesi önünde tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Bilen, yanında getirdiği tabancayla 2 el ateş ederek, Uymaz'ı başından ve kolundan yaraladı. Otelin güvenlik görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Murat Uymaz, ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Uymaz, buradaki müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Uymaz'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Mesut Bilen'in emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık