İŞKUR İlanları İle Kadrolu Koruma Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları

Yeni İŞKUR ilanları ile kadrolu koruma güvenlik görevlisi alımı başvuru tarihleri ve şartları paylaşıldı. Bu duruma göre Gaziantep, Sivas ve Balıkesir Üniversiteleri alımları gerçekleştirecektir.

İŞKUR İlanları İle Kadrolu Koruma Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları
  • 30 Mayıs 2020, Cumartesi 20:57

Balıkesir Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi İŞKUR ilanları ile kadrolu koruma güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. İŞKUR ilanları ile başvurular aşağıda verilen ilan numaralarıyla İş Kurumuna internet ortamında yapılacaktır.Gaziantep Üniversitesi koruma güvenlik görevlisi alımı 4 kişi; en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak, 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak ve Gaziantep Merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Başvuru yapabilmeleri için 00005505934 ilan numarası ile yapılacak.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi güvenlik görevlisi alımı 5 kişi; en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 ve 35 yaş arasında olmak, Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/ Belgesine sahip olmak, Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak, Güvenlik işi yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak ve Boy uzunluğu erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda 162 cm olmak, vücut kitle indeksi, 18 ile 27 arasında olmak ve Sivas Merkezde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Başvurular 00005503853 numarası ile yapılması gerekiyor.Balıkesir Üniversitesi güvenlik görevlisi alımı 15 kişi için; en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 - 35 yaş arasında olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına /Belgesine sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı olarak çalışmaya engel durumu bulunmamak ve Balıkesir Merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Başvurular 00005505893 iş ilan numarası ile yapılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık