iOS 9 kullanım oranı Android ve Windows Phone’a göre büyük bir avantaja sahip olan

Güncellemeler konusunda rakipleri Android ve Windows Phone’a göre büyük bir avantaja sahip olan Apple, iOS 9 kullanım oranıyla karşımızda. Açıklanan rakamlar 11 Ocak tarihine ait.

iOS 9 kullanım oranı Android ve Windows Phone’a göre büyük bir avantaja sahip olan
  • 15 Ocak 2016, Cuma 23:24

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinden sonra kullanıma sunulan iOS 9 işletim sistemi, iPhone 4s ve iPad 2’den itibaren çıkmış tüm mobil Apple cihazlarına geldi. Bazı eski cihaz sahipleri kendi istekleriyle güncellememiş olsa da kullanıcıların ezici çoğunluğu iOS 9’a terfi etmiş görünüyor.

iOS 9 kullanım oranı hakkında açıklanan yeni rakamlara göre kullanıcıların %75’i cihazlarını iOS 9’a güncellemiş. %19’luk bir kitle ise iOS 8 sürümünde kalmayı tercih etmiş. Kalan %7 ise iOS 7 ve öncesi sürümlerde görünüyor. Geçtiğimiz ay (Aralık 2015) iOS 9 kullanım oranı %66 seviyelerindeydi. Artış trendi bir süre daha devam edecek gibi duruyor. Mobil işletim sistemi şu günlerde iOS 9.2 sürümüne sahip. Önümüzdeki ay ise iOS 9.3 güncellemesinin gelmesi bekleniyor.

iPhone 4s ve iPad 2 dahil olmamak üzere daha yeni cihazlarınızı iOS 9 sürümüne güvenle güncelleyebilirsiniz. Ancak bu iki cihazdaki sorunlar halen devam ediyor. ABD’nin sadece New York bölgesinde 200’den fazla iPhone 4s kullanıcısının Apple’a iOS 9 sebebiyle dava açtığı gerçeğini sizlerle paylaşmıştık.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık