Herkese terörist diyorlar

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, dokunulmazlıkların kaldırılmasını, "herkes terörist ilan edilirken siyaset nasıl yapılacak" diye yorumladı

Herkese terörist diyorlar
  • 21 Mayıs 2016, Cumartesi 13:55

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından gazeteci Murat Yetkin'i davet ederek değerlendirme istedi. Fakat Yetkin'den çok Nevşin Mengü'nün söyledikleri dikkat çekti.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasının gerçekten terörle mücadele için olup olmadığını sorgulayan Nevşin Mengü şunları söyledi:

ANAYASA, HAK DEYİNCE TERÖRİST OLUYORSUN"

"Hakikaten biz burada Türkiye'nin terörle mücadelesini mi konuşuyoruz? Aslında Türkiye'de siyaset şöyle yapılıyor; Bir şey ortaya atılıyor iktidar tarafından. Sonra algı bükücülük yapılıyor. Anayasa diyorsun, hak diyorsun 'teröristsin, teröristsin, teröristsin.. Bir anda herkes demeye başlıyor sana. Dolayısıyla siyaset yapılamıyor ki.."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık