Her Aile Hekimliği’ne özel güvenlik görevlisi şart Kaynak: Her Aile Hekimliği’ne özel güvenlik görevlisi şart

Her ne kadar spor yazılarına ağırlık versem de bazen farklı konulara da değinmek gerek. Pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyduğumuz sektörlerin başında ‘sağlık’ geliyor. Kaynak: Her Aile Hekimliği’ne özel güvenlik görevlisi şart - Yusuf Polat

Her Aile Hekimliği’ne özel güvenlik görevlisi şart Kaynak: Her Aile Hekimliği’ne özel güvenlik görevlisi şart
  • 29 Kasım 2021, Pazartesi 20:04

Başımız ağrısa hemen bir sağlık ocağına ya da hastaneye koşuyoruz. Peki nasıl oluyor da en küçük bir şey için hastaneye gittiğimiz, şifa aradığımız doktora, sağlık çalışanına şiddet uyguluyoruz? Bunun mantıklı bir açıklaması da yok. Hiçbir Aile Hekimliği’nde özel güvenlik görevlisi yok. Hal böyle olunca da özellikle sağlık ocaklarında şiddet bir türlü önlenemiyor. Sağlık Bakanlığı’nın bu duruma artık çare bulması lazım. Buradan Sağlık Bakanlığı’na bir çağrı: Sağlık çalışanına şiddet uygulayan her kim olursa olsun, GBT dediğimiz sisteme isimleri, bilgileri düşsün ve hayatının sonuna kadar devletin sağlık hizmetinden yararlanmasın. Hiç öyle abartıyorsun falan da demeyin, illa başınıza mı gelmesi lazım?

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık