Havalanında güvenlik çilesi Özel güvenlik görevlileri tarafından yapılan aramaların

Hatay Havalimanı girişindeki kontrol noktasında özel güvenlik görevlileri tarafından yapılan aramaların uzun sürmesi, vatandaşları zor durumda bırakıyor. Bazı yolcular bu nedenle uçaklarını kaçırdığını belirterek, uygulamaya tepki gösteriyor.

Havalanında güvenlik çilesi Özel güvenlik görevlileri tarafından yapılan aramaların
  • 27 Şubat 2017, Pazartesi 1:22

Güvenlik nedeniyle arama yapan personelin az olması nedeniyle uzun sürdüğü iddia edilen araç kontrolleri sırasında uzun kuyruklar oluşuyor. Günde ortalama 20 uçağın iniş - kalkış yaptığı Hatay Havalimanı’nda yolcular, uçuş yoğunluğunun arttığı 15.00-17.00 saatleri arasında sıkıntı yaşıyor. Uçaklarına yetişememekten şikayet eden yolcular, tepkilerini şöyle dile getiriyor:

"Giriş kapısındaki bu arama uzun sürdüğü için kuyruklar oluşuyor. Bu kuyruklar nedeniyle yolcular, uçaklarının kalkış saatine yetişmekte zorluk çekiyor. Yetkililer en azından uçak yoğunluğunun fazla olduğu saatlerde kapıdaki arama yapan personelin sayısını artırsın."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık