Hastanede çalışan Özel güvenlik görevlisi covid-19'a yakalandı

Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan özle Güvenlik görevlisi #Deniz HASEKİ görevini icra ederken Corona virüsüne yakalanmıştır.Özel güvenlik görevlisi hastanede karantina altına alınmış ve tedavisi devam etmektedir.

Hastanede çalışan Özel güvenlik görevlisi covid-19'a yakalandı
  • 01 Nisan 2020, Çarşamba 22:26

Güvenlik görevlisi sağlık açışından riskli alanda görev yaptığı için virüs ailesinde de çıkmıştır. Güvenlik personelin Eşi ve çocuğu tedavi altınına alınmıştır. Sürekli gündemde olan sağlık çalışanlarının bazı ekipmanlarının eksik olduğunu dile getirmektedir. Özel Güvenlik işinin en riskli faktördür çalıştığı yerlerde vatandaşların ilk karşılaştığı kişilerdir ve ne yazık ki her türlü tehlikeyle karşı karşıya gelmektedirler. Fakat korumakla görevli olduğu yerlerde işyerlerinin koruma ve güvenliklerini sağladığını ancak kendilerinin can güvenlikleri yoktur .Şirketler ise bu konuda gerekli özen ve hasreti göstermiyorlar. Güvenlik sendikaları ise bu zaman kadar elle tutulacak ve öze güvenliklerinin günlük sosyal hayatını etkileyecek refah düzeyini sağlayacak bir kazanç elde edilmemiştir. Ne yazık ki özel güvenlik ölüm haberleri her gün gelmektedir.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık