Hak-iş Bağlı Öz-Güven-Sen sendikası asılsız hareler için Jet yanıt!

Hızla büyüyen kamuda çalışan Özel güvenlik görevlilerin en çok tercih etiği sendika olan Hak-İş bağlı Öz-Güven-Sen sendikası Özelikle DHMİ'de yaptıkları örgütleme çalışmasında sendikanın yetki alma aşamasında iken ne hikmetse bir anda sendika hakkın da karalama kampanyası başlatılmış. Daha öncesinde bu ve benzeri karalama kampanyaların arkada hangi sendikanın yaptığın herkes tarafında bilinmektedir. HAK-İŞ Konfederasyonuna Bağlı Öz- Güven-Sen sendikası haklarında çıkan haberleri ilgili sendika resim İnternet sitesinde açıklama yapılmıştır. Tarafsız ve doğru emekten yana ilkemiz gereğince yapılan açıklamayın sansürsüz bir şekilde paylaşıyoruz

Hak-iş Bağlı Öz-Güven-Sen sendikası asılsız hareler için Jet yanıt!
  • 14 Ekim 2018, Pazar 23:19

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Son günlerde bazı internet haber sitelerinde sendikamızı fetö terör örgütü ile ilişkilendirme çalışmalarına şahit olduk, son yıllarda; ‘’ meyve veren her ağaç taşlanır misali’’ bilinçli bir şekilde yapılan ve moda olan bu durumu çok manidar buluyoruz. Sendikamızı bu şekilde karalamaya çalışarak kazanacakları tek şey vicdanlarının daha da kararması olacaktır. Herhangi bir şekilde elinde bilgi belge v.b bir delili olan varsa bir an evvel türk yargısına vermeleri tavsiyesinde bulunuyoruz. Bizleri kafalarında kurdukları kirli çukurlara asla çekemeyeceklerdir.

‘’YOLUMUZ EMEK YOLUDUR’’

Çalışma Bakanlığının açıkladığı sendika üye sayıları istatistiklerinde en hızlı büyüyen sendika olduğumuz gerçeğiyle, üyelerinin cebiyle değil gönlüyle, huzuruyla, emeğiyle ilgilenen bir anlayışla hızla büyüyen sendikamız yoluna emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu vesile ile HAK-İŞ KONFEDERASYONUNA bağlı Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası olarak tüm üyelerimize selam, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

Allah Vatanımızı Milletimizi Devletimizi Korusun.

   Ömer YILMAZ

   ÖZ-GÜVEN-SEN   -HAK-İŞ

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası

Genel Başkanı

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık