Güvenlik ofisinde mobilyaları kıran üç zanlı "Masaya ayağımız takıldı" diye ifade verdi. Üç zanlı serbest bırakıldı

Kars Belediye binasına gelerek güvenlik ofisinde mobilyaları kıran üç zanlı "Masaya ayağımız takıldı" diye ifade verdi. Üç zanlı serbest bırakıldı. Eşbaşkan Şevin Alaca "Bu saldırganlar bizi takip ediyor, tehdit ediyor. Birçok kez suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Güvenlik ofisinde mobilyaları kıran üç zanlı
  • 20 Nisan 2020, Pazartesi 14:03

DUVAR – Kars Belediyesi binasına gelerek tehditler savuran ve güvenlik ofisindeki mobilyaları kıran kişiler gözaltında, “Masaya ayağımız takıldı” dedi. Üç zanlı serbest bırakıldı.

Kars Belediyesi’ne önceki gün gelerek güvenlik personeline hakaret ettikten sonra ofisteki eşyaları parçalayan saldırganlar Z.B., F.E. ve Y.A. ‘devlet malına zarar verme’ suçlamasıyla ifadeleri alındıktan savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

AYHAN BİLGEN’İ SORMUŞLAR

Z.B. ifadesinde şunları söyledi: “Yanımdaki arkadaşlarım akşamüstü saatlerinde Kars Belediyesi Mor Cafe’ye giderek, o an orada görevli güvenlik personeline (Kars Belediyesi Eş Başkanı) Ayhan Bilgen’in orada olup olmadığını sordum. Görevliler Bilgen’in kendisinin orada bulunmadığını söylemesinin ardından ayrılarak arkadaşlarımla beraber Kars Belediyesi başkanlık binasına gittik. Başkanlık girişinden içeri girerek oradaki nöbette olan güvenlik görevlilerinden Ayhan Bilgen’in numarasını isteyerek nerede olduğunu sordum. Görevlinin telefon numarasının kendinde olmadığını, hafta sonu olduğu için Ayhan Bilgen’inde orada bulunmadığını söylemesi üzerine dışarı çıktık.”

Belediyede girişindeki güvenlik ofisindeki masa ve sandalyeleri kırması ile ilgili de konuşan Z.B., “Arkadaşlarımla birlikte dışarı çıkmak üzere hareket ettiğimizde güvenlik personelinin oturduğu masaya ayağımın takılması sonucu masa kırıldı. Sonrasında yanımdaki iki arkadaşımla birlikte kurumdan ayrıldık” dedi.

EŞBAŞKAN ALACA: EVİMİZİN ÖNÜNE GELEREK BİZİ TEHDİT EDİYORLAR

Söz konusu kişilerin daha önce de belediye eşbaşkanları, başkan yardımcılarını tehdit ettikleri, açık adres gösterdikleri ancak yapılan şikayet sonrası ifadeleri alınarak serbest bırakıldıklarını belirtildi. Eşbaşkan Şevin Alaca, “Bu saldırganlar bizi takip ediyor, tehdit ediyor, evimizin önüne kadar gelerek bizi tehdit ediyorlar. Birçok kez suç duyurusunda bulunduk ama ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılıyorlar” demişti.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık