'Güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum, devlette liyakat budur'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da eylem hazırlığındaki 2 teröristin polisin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilmesiyle ilgili "Ankara büyük bir kanlı olayın öncesinden dönmüş oldu. Ben güvenlik güçlerimize, polislerimize yürekten teşekkür ediyorum. Devlette liyakat budur. Eğer polisin görev yapmasına izin verirseniz, ona müdahale etmezseniz, bu işin uzmanlarını belli bir işin başına getirirseniz hepimiz güvenlik içinde yaşarız" dedi.

'Güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum, devlette liyakat budur'
  • 08 Ekim 2016, Cumartesi 23:59

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE YARDIM VE YATAKLIK YAPANLARA KARŞI DURMALIYIZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir'de gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Törende hitap eden Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör operasyonları sırasında teslim olmak istemeyen 2 canlı bombanın, kendilerini havaya uçurmasıyla ilgili "Bugün Ankara'da 2 canlı bombayı güvenlik güçlerimiz yakaladı. Onlar yakalanmadan kendilerini patlattılar ve böylece Ankara büyük bir kanlı olayın öncesinden dönmüş oldu. Ben güvenlik güçlerimize, polislerimize yürekten teşekkür ediyorum. Devlette liyakat budur. Eğer polisin görev yapmasına izin verirseniz, ona müdahale etmezseniz, bu işin uzmanlarını belli bir işin başına getirirseniz hepimiz güvenlik içinde yaşarız. Terör bir insanlık suçu mu? Evet. O zaman teröre karşı hepimizin kimliğimiz, inancımız, yaşam tarzımız ne olursa olsun hep birlikte karşı durmak zorundayız ve hep birlikte terörü lanetlemek zorundayız. 'Efendim teröristlerin bir amacı var'. Elbette her olayın bir amacı vardır. Amacınızı demokratik yollarla, yöntemlerle dillendirebilirsiniz. Kendi düşüncelerini ve amaçlarını terör eylemleri yaparak gerçekleştirmek isteyenlere karşı hepimizin hep birlikte onurlu bir duruş sergilemesi lazım. Biz teröre, terör olaylarına, teröristlere hep birlikte karşıyız, demeliyiz ve bunun arkasında kapı gibi durmalıyız. Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapanlara karşı da durmalıyız. Terör örgütlerine destek verenlere de karşı durmalıyız" ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA'DA TÖRENE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı çeşitli tesislerin açılışları için geldiği İzmir'de, üçüncü durak olarak Karşıyaka'ya geldi. Polisin sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Mavişehir'deki tören alanı, saatler öncesinde boşaltılıp özel eğitimli köpeklerle bomba aramasından geçirildi. Katılımcılar da sıkı aramadan geçirildikten sonra içeriye alındı.

Karşıyaka Belediyesi'nin yatırımları için Caher Dudayev Bulvarı üzerinde düzenlenen tören, oda orkestrasının konseriyle başladı. Ardından halk oyunları ekipleri, gösterilerini sundu. Bu arada konuşmaların yapıldığı sahne ile protokol sıralarının yanına, üzerinde, "Memleket ne zaman düşerse dara, yürekli bir Kemal çıkar ortaya" yazılı dev bir pankart açıldı. Törende ilk konuşmayı yapan CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini, sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Akpınar, "İnsana dokunan bir belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Göreve geldiğim zaman bana nasıl bir yönetim sergileyeceğim soruldu. Ben de, 'Yerel yönetimleri resmi daire algısından çıkartıp sivil toplum kuruluşu mantığı yaratacağım' dedim. Onu yapıyoruz. Zübeyde Anamızın kabrine ektiğimiz kasımpatıları, 10 Kasım'da Atamıza götüreceğiz. Onun mozolesine koyacağız" dedi.

KENTLİ OLMANIN DEĞER VE SORUMLULUĞUNU BİLMELİYİZ

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar'dan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka'da aralarında Evrensel Çocuk Müzesi'nin de bulunduğu 5 tesisinin temeli atıp, aralarında Nergis Parkı, Atık Getirme Tesisi ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun yer aldığı 10 tesisin açılışını yaptığı törendeki konuşmasına, "Benim umudum bu ülkenin güzel insanları bu ülkenin gençleri ve kadınları" sözleriyle başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Güzel bir ortamda yaşamak, sorunların çözmüş, insana değer veren, ülkenin geleceğini düşünen, kaygıları olan, bunların nasıl giderileceği konusunda endişelerini paylaşan Karşıyakalılar, burada olmak elbette ayrıcalıktır. Çetin Altan derdi ki 'Üç kuşak geçmeden bir insan kentli olmaz' diye kentli olmanın kendine göre değerleri vardır. Çatıları, balkonları güzel, parkları caddeleri güzel olsun. Kentli olmak o açıdan ayrıcalıktır. Kentli olmanın değerini ve sorumluluğunu da bilmek lazım. Bu kültürü yerleştirecek miyiz? Elbette yerleştireceğiz" dedi.

"TERÖRE KARŞI DURMAK ZORUNDAYIZ"

İnsanların güvenlik endişesi yaşadığını da anlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kentli olmak güvenli yaşamaktan, endişe yaşamamaktır. Ya bomba patlarsa ya birisi insanları tararsa ne olacak diye düşünmemeli. Ankara'da iki canlı bombayı güvenlik güçleri yakaladılar. Onlar yakalanmadan kendileri patladı, Ankara büyük kanlı bir olay yaşanmadan kurtuldu. Polislere teşekkür ediyorum. Demek ki liyakat budur. Polise izini verirsiniz, bu işin uzmanlarını işin başına getirirseniz, hepimiz güven içinde yaşarız. Teröre karşı kimliğimiz ne olursa olsun, inancımız ne olursa olsun hep birlikte karşı durmak zorundayız. Terörü lanetlemek zorundayız. Terör kimden nasıl gelirse gelsin. Teröristlerin elbette bir amacı var. Amacı demokratik yöntemlerle dillendirebilirsiniz. Farklı düşünceleri zenginliğimiz olarak kabul ediyoruz. Ama kendi düşüncelerini terör olaylarıyla gerçekleştirmek isteyenlere hepimizin onurlu bir duruş sergilemesi lazım. Biz terör olaylarına hep birlikte karşıyız demeliyiz ve karşısında kapı gibi durmalıyız" diye konuştu.

Konuşmasında hükümeti de eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Teröre yardım ve yataklık yapanlara karşı da durmalıyız. Daha düne kadar kol kola gezenler, omuz omuza gezenler, üzerlerine toz düşmesin diye özel çaba gösterenler, bugün kendileriyle beraber gezenleri terör örgütü diye görüyorlar. Peki bunun hesabını kim verecek? Hesabını kime soracağız? Önce hesabı onlara kapıları açanlardan sormamız lazım. Bunu yaptığımız zaman görevimizi yapmış olacağız. Efendim cemaat okul açtı. İnsanlar buraya çocuğunu gönderdi. 'O zaman ben seni memuriyetten atıyorum.' Önce o okula kim izin verdi onu söyle. Hedef şaşırtıyorlar."

GAZETECİLERİN TUTUKLANMASINI ELEŞTİRDİ

Türkiye'de 100'den fazla gazetecinin tutuklu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Gazeteci yazı yazıyor. Niye yazar? Kendi düşüncesini aktarmak ister. İster okursunuz ister okumazsınız ama gazeteci dünya görüşünü açıklıyor diye eline kelepçe takıyorsanız, dünyaya bunu anlatamazsınız. 100'ün üzerinde gazeteci var tutuklu. Demokrasi açısından büyük ayıp. Hiçbir gazetecinin eline kelepçe takılmasını istemeyiz. Bakın ben kimleri savunuyorum biliyor musunuz? Hayatı boyunca CHP'ye destek vermemiş kişileri savunuyorum. Çünkü insan haklarını savunuyorum. Onun içini bizi anlamıyorlar. Darbelere hep beraber karşı olalım. Nasıl karşı olacağız. Soru bu 'Nasıl karşı olacağız?' Adalet içinde yargılayacaksın. Ergenekon, Balyoz olaylarında ne diyorlardı o davaların savcılığını üsteniyorlardı. Biz ne diyorduk, haksızlıklar yapılıyor tamamı kumpas dedik. Şimdi geldikleri noktada, hesabını verdiler mi? Yahu yanlış yaptık, özür dileriz dediler mi? Genelkurmay başkanını terör örgütü lideri diye hapse attılar. Bunların hesabını sormayacak mıyız?"

Darbe sonrasında 1 milyonun üzerinde mağdur yaratıldığını da vurgulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "1 milyonun üzerinde mağdur yarattılar. (Bu sırada, oturanların öğretmenlere sahip çıkın sözlerini duyunca) Öğretmenlere sahip çıkın dediler. Evet öğretmenler başımızın tacıdır. Bütün öğretmenlere sahip çıkacağız. Düşüncesini açıkladı diye üniversite hocası hapse mi atılır? Böyle bir demokrasi olur mu? Düşüncesine katılırsınız katılmazsınız. Ama üniversiteler her düşüncenin tartışıldığı mekanlardır. Üniversitenin ne olduğunu bilmiyorsunuz" dedi.

Galile'nin tarihte yaşadığı 'dünya yuvarlaktır' yargılamasını da anlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün dünya düzdür diyen var mı? Bir aykırı düşünce bütün dünyaya kendi doğruluğu kabul ettirmiştir. İfada özgürlüğü demokrasinin kalıcı olması açasından son derece önemlidir" diye konuştu.

AZİZ KOCAOĞLU'NU ÖVDÜ

İzmirlilere seslenmek istediğini de söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bütün İzmirlilere seslenmek istiyorum! Buranın milletvekiliyim bu onurunu, gururunu yaşıyorum. İzmir, dünyada sağlıklı gelişen yerel belediyelerin başında geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı bütün engellemelere karşı İzmir'i sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın sosyal demokrat kenti haline getirdi. Örnek vereceğim Türkiye Cumhuriyeti hükümeti teminat göstermeden hiçbir şey alamaz. Dilediği kadar da alamaz. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi teminat göstermeden dünyanın her finans kuruluşundan kredi alabiliyor. Bütün engellemelere karşı bunları yapıyorlar."

Ankara'da geçmişte yaşanan metro inşaatı tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Tüneller, karanlık dehlizler olarak kaldı. Havlu attılar. 'Vallahi biz yapamıyoruz' dediler. Ulaştırma Bakanlığı 'Olur' dedi, 'Siz beceremiyorsunuz' dedi o metroları yaptı. Ama İzmir kendi gücüyle o metrosunu yaptı. İstanbul'un yaptığı fiyatın üçte birine yaptı. Ne demektir? Bu kazandığı her kuruşu İzmirli için harcadı. Her kuruşun hesabını verdik. Yerel yönetimler bizden sorulur" dedi.

CHP'li belediyelerin yaptıklarını yeterince anlatmadığını ya da anlatamadığını da ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bizim yaptığımız güzel şeyleri Ankaralı da duymalı, İstanbullu da duymalı. Yozgatlı, Hakkarili de duymalı. Duymalı ki şu algı toplumun belleğinde yer etsin. 'CHP'li belediyeler her kuruşun hakkını veren o belediyelerde kul hakkı yenmez, her kuruşun hesabı verilir' düşüncesi oluşsun" diye konuştu.

"EN ÇOK HUZURA İHTİYACIMIZ VAR"

Bugün en çok huzura ihtiyaç duyulduğunu da değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terörün olmadığı, milyonlarca mağdurun olmadığı bir ülke istiyoruz. Darbelere karşı mıyız? Elbette karşıyız. Darbecilere elbette karşıyız. Darbeden en çok zarar gören CHP'dir. Mal varlıklarımıza el kondu. Arşivlerimiz yok edildi. Her ortamda darbecilere karşıyız. Darbeyi fırsat bilip karşı darbe yapanlara da karşıyız. Şu soruyu herkesin kendisine sorması yazım. Neden ABD, Hollanda, Fransa, Japonya, İngiltere'de darbe olmuyor da Türkiye'de oluyor. Bir ülkende tam demokrasi yoksa darbe ortamı vardır demektir. Türkiye'nin huzura tam demokrasiye ihtiyacı vardır. Bunun tek ilacı var. O ilacın adı CHP'dir. CHP iktidarında asla darbe olmaz. Kimsenin aklının ucundan darbe geçmez. Çünkü herkes 'Ben düşüncelerimi rahatça söylüyorum' der. Gençlerimiz bu ülkenin caddelerinde özgürce düşencilerini dile getirir. Her kurum yasal zeminde kendi görevini yapar. Kışlaya, adliyeye siyaset girmeyecek. Yargı kendi görevini yapacak. Üniversite özgürlüğünü sağlayacağız. İşi ehline teslim edeceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Her kuruşun hesabını 90 milyona vereceğiz. Türkülerden korkup Yön Radyo'yu kapatıyorsanız sizini kafanızın arkasında başka bir şeyle vardır. Neden türkülerden korkuyorsunuz" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış ve temel atma törenin ardından Çiğli'ye geçti.

ÇİĞLİ'DE AÇILIŞ YAPTI

İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışlarına Çiğli ile devam etti. Çiğli Evka 2'de bulunan Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, ilk olarak Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, konuştu. Genel başkanlarının isteği doğrultusunda, çocukları, gençleri, kadınları soysal yaşama katan projelere ağırlık verdiklerini anlattı. Harmandalı Spor Salonu'nun yanı sıra Pelikan Sosyal Tesisleri, Düğün Salonu, Toplantı Salonları, Kafeterya, Spor Salonu ile 9 parkı hizmete açan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra kürsüye çıktı.

TÜRKİYE'NİN CHP'YE İHTİYACI VAR

Tören alanını dolduran vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, "İzmir gerçekten de sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dikkatle izlediği kentlerden birisi. Sağlıklı bir kentleşme süreci var. Çalışıyor üretiyor, istihdam yaratıyor. Dolayısıyla Türkiye'nin göz bebeği" dedi. Cumhuriyet ve Atatürk'ünü vazgeçilmezleri olduğunu da ifade eden Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet bizim vazgeçilmezimiz, Atatürk vazgeçilmezimizdir. İnsanımız vazgeçilmez değerdir. Cumhuriyeti ve kurucu değerlerini sahipleniyoruz. Onlardan uzaklaştığımız zaman Türkiye sorunlarla karşı karış kalıyor. Darbe yaşamamak, dikta yönetimini yaşamamak için yapacağımız tek şey demokratik özgürlükçü bir Türkiye. Bunun arkasında hepimiz kapı gibi durmalıyız. Bütün Türkiye'yi bayrağımı sevdiğim gibi seviyorum. Atatürk'ü vatanımı sevdiğim gibi seviyorum. Kurucu değerleri sonuna kadar savunuyorum. Kimlik, inanç, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılmaz. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır. Benim başımın üzerinde yeri vardır. Türkiye'nin huzura birlikte yaşamaya barışa ihtiyacı var. Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. Bütün yurttaşlarıma söylüyorum biz hiçbir ayrım yapmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamadan herkese hizmete etmek istiyoruz" dedi.
Türkiye'de annelerin iki temel derdinin olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "Birincisi oğullarını askere gönderen anneler, ne zaman sağlıklı eve dönecek diye bekliyor. İkincisi çocuklarına iş arıyor, bulamıyor. İki temel sorun için annelere söz veriyorum. CHP iktidarında bu iki sorunu çözeceğim. Barışı, huzuru getireceğim. Ayrımcı bir dil kullanmayacağım. Yeter ki demokrasiden, cumhuriyetten yana olsun" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Menemen'e geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

'TOPRAKLARIMIZIN KIYMETİNİ BİLMİYORUZ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menemen'in ardından İzmir'in Bergama İlçesi'ne geçti. Burada Bergama Kültür Merkezi'nin açılışına katılan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile salonun mimarı Emre Arolat konuştu. Daha sonra kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlara seslendi.

Bergama'nın tarihi önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Bergama tarih kenti. Tarihin derinliklerinden bugüne bir kültürü bıraktı. Bu sadece bizim kültürümüz değil, geçmişimizin de geleceğimizin kültürüdür. Geçmişe dayanarak geleceği inşa ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür. Çünkü kültür hayatın her alanında, bu toprakların mayasında insan sevgisi hoşgörü vardır. Kin öfke yoktur. Mevlana vardır, Hacı Bektaşı Veli vardır. Erzurumlu Emrah, Yunus Emre, Karacaoğlan, Yaşar Kemal, Tarık Akan, Ahmet Arifler vardır. Bu topraklarımızın kıymetini yeteri kadar bilmiyoruz. Kıymetini bildiğimizde emin olun, Türkiye çok güzel noktalara taşıyabiliriz. Dünya çapında mimarlarımız, doktorlarımız, ressamımız, şairimiz var. Her alandan yetişmiş insanımız var ama aramızda sır, dünya çağında siyasetçimiz yok. Türkiye'nin en ciddi sorunlarından biri insan sevgisinin egemen olduğu bir siyaset anlayışımız yok. Bunu kurmaya hepimizin görevi var" dedi.

ATATÜRK'Ü BİZE YANLIŞ ANLATTILAR

Atatürk ve Atatürkçülük konusunda da açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürkçülüğü bize yanlış anlatırlar. Atatürkçülük eğer tek kelime ile anlatmak gerekirse, Atatürkçülük üretim demektir. Kurtuluş Savaşı'ndan gelen o insanların hiçbiri ekonomi eğitimi görmemişlerdir. Okuma yazma oranı kadınlarda binde 8'di. Erkeklerde yüzde 6-7. O da daha çok azınlıkların okuma yazma bildiğini görüyoruz. Önce millet mektepleri kuruldu. Sonra üreteceğiz dendi. Cumhuriyetin ilanından 6 ay sonra şeker fabrikası temeli atıldı. Merkez Bankası'nı kurduk. Uçak fabrikasının temelini attık. Denizaltımızı yaptık. Türkiye uçak, ihraç eden bir ülkeydi. Demir ağlarla ördük 10 yılda bütün Türkiye'yi. Neden birden bire geriye gittik? Teknoloji üreten bir Türkiye ne oldu birden bire geriye doğru gitti, hepimizin oturup yeniden düşünmesi lazım. Cumhuriyetin temeli kültürdür. Üreten toplum saygın toplumdur, dünyada söz sahibi olan toplumdur. Sadece tüketirseniz, Mustafa Kemal'in deyimiyle önce onurunuzu, sonra haysiyetinizi daha sonra bağımsızlığınızı kaybedersiniz. Herkesin kazandığı, mutlu bir Türkiye yeniden inşa etmek zorundayız" dedi.

DARBE GİRİŞİMİNE DEĞİNDİ

Konuşmasına darbe girişimine değinip, darbecileri hep beraber kınadıklarını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu Türk siyasi tarihinde çok önemli bir olaydır. Bütün siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları darbeye karşı çıktı. Bu bizim demokrasi geleneğimizin önemli bir aşamasıdır. Darbeyle, darbeciyle mücadeleye evet ama sokaktaki vatandaşla mücadeleye karşıyım. Mağdur oluşturulmamalı. Banka Asya'ya neden para yatırdın diye memuriyetten atacaksın ama, Bank Asya'ya izin veren adama hiçbir şey yapmayacaksın. Çocuğunun neden bu okula gönderdin diye memuru işten atıyorsun, ama okulu kuranların sırtını sıvazlıyorsun. Devlet vatandaşına tuzak kurmaz. Devlet suçlu ile mücadele eder" dedi.

ÖZEL HAREKATÇI POLİS ÖRNEĞİ

FETÖ'den tutuklanan bir özel hareket polisini örnek veren Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bir özel harekatçı, Kayseri'de kooperatife üye olmuş. Taksitleri yatırıyor. Banka 'havale bedeli alacağız' deyince kooperatif aidatını Bank Asya aracılığı ile gönderdiği için görevden alıp, hapse attılar. Eşini lojmandan attılar. Eşinin, çocuğun ne günahı var? Böyle bir şey olabilir mi? Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e suikast düzenleyenlerin hiçbirinin çocuğu mağdur olmadı. İçinde büyükelçi olan, vali olan var. Suçlu ile suçsuzu ayırmışlardır. Çocukların ne günahı var? Bunun vicdan ahlak neresinde var? Asla kabul etmiyorum. İnsana saygı duyuyorum, insanı seviyorum. Hiçbir ayrım yapmak istemiyorum."

'İŞİ EHLİNE VERDİN Mİ BAŞARI GELİR'

Devlette liyakatın önemli olduğunu ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün Ankara'da iki canlı bomba yakalayacaklardı, kendilerini patlattılar. Bir kanlı olayla yüz yüze gelmedik. İşi ehline verdin mi, o işi çözer. Ben hakimlik, öğretmenlik, ayakkabıcılık yapamam, işin ustası vardır hepimizin en iyi bildiği konular vardır. Ben besteci değilim, ama besteyi yapanlar vardır, yemek yapamam, ama yemeği yapan ustalar vardır. Dediğim gibi işi ehline verirseniz, bu memlekete huzuru getiririz. Hepimizin karnı doyar. Tarihin bütün derinlikleri burada. Cumhuriyetimize sahip çıkacağız vatana, bayrağa, insana sahip çıkacağız. Onların yeteneklerine sahip çıkacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından sonra kültür merkezinin açılışı yapıldı. Ardından İdil Biret, konseri başladı.

KILIÇDAROĞLU İZMİR'DEN AYRILDI

İzmir'e toplu açılış törenlerine katılmak üzere gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bergama Kültür Merkezi'nin açılışını da yaptıktan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelerek Ankara'ya hareket etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık