Güvenlik görevlisinin parmağını koparmıştı! Hakim karşısına çıktı

Beyoğlu’nda gittiği bir gece kulübünde tartıştığı güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kazakistan uyruklu Uluossyn Malgazhdarova hakim karşısına çıktı. Kulüpteki güvenlik görevlilerinin bayıltana kadar kendisini darp ettiğini söyleyen Malgazhdarova, parmağı bilinçli olarak kopartmadığını söyledi. Duruşmada ifade veren güvenlik görevlisi Cumhur Cengiz ise, parmağının koptuğunu görünce dehşete kapıldığını söyleyerek, “Telefon ışığıyla parmağımı arayıp buldum” dedi.

Güvenlik görevlisinin parmağını koparmıştı! Hakim karşısına çıktı
  • 28 Ekim 2021, Perşembe 11:38

Damla GÜLER / İSTANBUL- İstanbul Beyoğlu’nda 11 Temmuz 2020 tarihinde bir gece kulübünde meydana gelen olayda Kazakistan uyruklu 33 yaşındaki Uluossyn Malgazhdarova ile mekanın güvenlik görevlisi Cumhur Cengiz arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Malgazhdarova, Cumhur Cengiz’in yüzük parmağını ısırarak kopardı. Olayın ardından tutuklanan Uluossyn Malgazhdarova hakkında, “kasten yaralama” suçundan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Uluossyn Malgazhdarova ile müşteki Cumhur Cengiz avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada tercüman aracılığıyla savunma yapan sanık Malgazhdarova, olay günü 2 kadın arkadaşıyla kulüpte oturdukları sırada Cumhur Cengiz’in yanlarına geldiğini söyledi. Cengiz’in telefon numaralarını istediğini söyleyen Malgazhdarova, “Ona yanlış yere geldiğini söyleyip gönderdim. Sonra da dışarı çıkıp mekanın fotoğraflarını çektim. Oradan da lavaboya gittim” dedi.

“ATILAN TEKMELERDEN KENDİMİ KAYBETMİŞİM”

Lavabodan çıktığı sırada başka bir güvenlik görevlisinin kendisini beklediğini anlatan Malgazhdarova,  “Bir şey söylemeden beni itekledi. Sonra başka bir adam saçımdan tutup yere doğru itekledi. Ben yere düşünce çantamın içindekiler de yere döküldü. Çantamın içinden çıkan telefonumu ayağı ile kırdı, kimliğimi ve paramı aldı. Kıvırcık saçlı biri gelip yakamdan tutarak yüzüme tükürdü ve tokat attı. Beni darp etmeye devam ediyorlardı. Bu esnada birisi, ‘bunu dışarı atın, nereye şikayet etmek istiyorsa, gitsin etsin’ dedi. Dizlerimin üstünde duruyordum. Saçlarımdan tutarak tekmeliyorlardı. Bir şahıs ağzımın iki kenarından tutarak ağzımı ayırdı, beni ayağa kaldırmaya çalıştı. Bu esnada sağ ayağıma bir tekme geldi. Yere düştüm. Atılan tekmelerden kendimi kaybetmişim. Karnıma veya sırtıma çok sert bir darbe gelmişti.  Kendime geldiğimde ‘parmak kopmuş’ diye sesler duymaya başladım. Ben de yanımdaki arkadaşıma ‘yalan söylüyorlar’ dedim” dedi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık