Güvenlik görevlisine duygu yüklü veda

TBMM İlkokulunun güvenlik görevlisi Haşim Yıldız bu yıl okuldan ayrılarak memleketine dönüyor. Okul yönetimi ise Yıldız’a sosyal medya hesaplarından duygu yüklü bir veda yayınladı

Güvenlik görevlisine duygu yüklü veda
  • 25 Haziran 2022, Cumartesi 14:30

İzmit Yuvam Akarca bölgesinde, Yıldız Konutlarının hemen yanı başındaki TBMM İlkokulunun sosyal medya hesabından duygulandıran paylaşım. TBMM İlkokulunda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve gerek öğrencilerle, gerek öğretmen ve ailelerle diyaloğu çok iyi olan, çok sevilen Haşim Yıldız, memleketine dönme kararı aldığı için okuldan ayrılıyor.

HÜZÜNLÜ VEDA

Haşim Yıldız’ın okula vedası ise TBMM İlkokulunun Instagram hesabı üzerinden yayınlandı. Haşim Yıldız için duygu yüklü bir yazı paylaşılan hesapta şu ifadelere yer verildi:

“Git Çocuklarımızın Haşim Abisi. Çocuklar seni çok arayacak her sabah güvenlik kabininin önünde seni göremeyince her sabah yeniden hatırlayacaklar gittiğini ve çok özleyecekler.

DURUN HAŞİM’DEN İSTEYELİM

Öğretmenler “Durun Haşim’den isteyelim.” Diyecekler, sonra gittiğini hatırlayacaklar. Etüd velileri sen gittiğin için her akşam mesai çıkışı daha çabuk okula çocuklarını almak için gelecekler. Sınıflarda unutulan kitaplarını gece okuldan alamadıkları için veliler, çocuklar ödevlerini yapmadan gelecekler.

MUHABBET KUŞLARIMIZIN YEMİNİ…

Muhabbet kuşlarımızın yemini ve suyunu koymuştur diye düşünüp aç bırakacağız. Ötüşlerinden hatırlayacağız senin gittiğini ve yem vermediğimizi. Kümesi kapatmam için bir süre arar hatırlatırsın artık Haşim. Takım çantasını kapıp kim koşacak sınıfa tamir için? “Sorun yok hocam.” Diyen gülüşünü de mi götüreceksin?

SENİ TANIMAKTAN ONUR DUYAN

Git Haşim. Seni tanımış olmaktan onur duyan çok insan bırakacaksın burada. Güzel şeyler konuşacaklar arkandan. Eminim yine çok güzel bir dünya oluşturacaksın memleketinde. Çok mutlu ol emi. Çok ama çok hak ediyorsun çünkü.”

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık