Güvenilir özel güvenlik firması olan Ritim Grup, Pendik'te kurs ve eğitimler veriyor.

Özel güvenlik firması her zaman en iyi eğitim koşulları ile özel güvenlik personeli adaylarına eğitim vermesi gereken kuruluştur. Verdiği eğitimler ile yeni özel güvenlik personeli açığını kapatmak veya mevcut personellerin bilgi, silah yenileme ve fark eğitimleri almasını sağlayıp sektöre katkılarda bulunmaktır.

Güvenilir özel güvenlik firması olan Ritim Grup, Pendik'te kurs ve eğitimler veriyor.
  • 25 Mayıs 2021, Salı 16:52

Son zamanlarda güvenlik ihtiyacının artması ile birlikte özel güvenlik firması sayılarında da artış olmuştur. Bu artış suni bir artıştır. Yıllardır bu konuda emek verdiğimiz özel güvenlik eğitimi sektöründe, sahte veya geçici yapılanmalar ile insanların umutlarını ve hayallerini çalan dolandırıcı sözde özel güvenlik firmaları da vardır. Bu tür yapılanmalar insanların umutlarını sömürmek ile birlikte hayallerini de ellerinden almaktadır. Özel güvenlik eğitimleri ve personel temini yaptığımız kurumlarda çalışan personellerin hiç bir ödemesi 1 gün dahi aksatılmamıştır. Çünkü personelin ödemesi hemen yapılmalı ve iş motivasyonu hep yüksek seviyede tutulmalıdır.

 

Özel güvenlik firmamız 2014 yılından beri aralıksız on binlerce kişiye iş ve meslek kapısı açmıştır. Yaptığımız iş birçok firmaya göre oldukça nitelikli ve uzman eğitmen kadromuz ile sağlanmaktadır. Özel güvenlik adayı olan kişilerin eğitim süresi boyunca alacakları eğitim, mevcut çalışacakları iş alanlarında kullanılan yüksek teknolojili cihazlar hakkında olacaktır. Bu da sizlere en iyi ekipmanları işe başlamadan önce yakından tanıma ve kurs içinde yüksek bilgi birikimi edinmenizi sağlayacaktır.

Özel güvenlik firmamız iki farklı alanda güvenlik görevlisi eğitimleri vermektedir.

 

Silahlı Özel Güvenlik Hizmeti

Silahlı ve silahsız özel güvenlik firması olarak birçok alanda görev almak üzere özel güvenlik personeli eğitimleri veriyoruz. Bu nedenle silahlı özel güvenlik personeli olmak için bir takım şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar Silahlı Özel Güvenlik Şartları adlı yazımızda detaylıca paylaşılmıştır.

Ayrıca silahlı özel güvenlik personeli olmak için 120 saatlik (20 saati silahlı atış eğitimidir) eğitim hizmeti veriyoruz. Bu eğitim ortalama 13 gün sürer. Eğitimden başarılı şekilde geçmeniz halinde özel güvenlik görevlisi sınavına girmeye hak kazanırsınız. Ayrıca sınavdan başarılı olmanız halinde gerekli başvuru evrakları ile başvurularınızı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'na yapabilirsiniz.

Silahsız Özel Güvenlik Hizmeti

Aynı şekilde silahsız özel güvenlik personelleri de 100 saatlik temel eğitim alırlar. Bu eğitimde, teorik ve ders içi uygulamalı eğitimler bulunmaktadır. Daha sonra yapılacak olan özel güvenlik sınavından geçmeniz halinde aynı şekilde Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'na kimlik kartınız için başvuru yapılabilir.

Unutmayın ki, silahsız özel güvenlik görevlisi olabilmek için 18 yaşına doldurmuş olmak, ortaokul mezunu olmak ve herhangi bir suçtan dolayı 6 aydan fazla hüküm giymemiş olmalısınız. Ayrıca silahlı özel güvenlik olmak için; 21 yaşına doldurmuş olmak en az lise ve dengi okullardan mezun olmak ve herhangi bir suçtan dolayı 1 yıldan daha uzun süre hapis cezası almamış olma koşulu bulunur.

Güvenilir özel güvenlik firması olan Ritim Grup, Pendik'te kurs ve eğitimler veriyoruz. 7 yıldan beri onbinlerce kişiyi iş ve meslek sahibi edindiren firmamız gelecekte özel güvenliğin çok daha önemli olacağını sizlerle paylaşmaktadır. Siz de iş imkânlarının yoğun olduğu, kalifiyeli bir eğitim, teknolojik araçlar ve eğitmenlerimizi tanımak ile başlayabilirsiniz.

Ayrıca özel güvenlik kursu kaydı yaptırdığınızda emekli eski emniyet mensubu eğitmenlerimiz ile tecrübe ve bilgi aktarımı içinde olacaksınız. Mesleğinizi yaparken öğreneceğiniz her ince detay bu alanda kendini geliştirmek isteyenler için oldukça önemlidir.

Özel güvenlik firması olarak verdiğimiz hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi için bizlere ulaşın.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık