GüncelAntalya'da güvenlik görevlisini öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da güvenlik görevlisini tabancayla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

GüncelAntalya'da güvenlik görevlisini öldüren sanığın yargılanmasına başlandı
  • 04 Kasım 2021, Perşembe 13:02

Cezaevinden çıktıktan sonra hurdacılık yaparak geçimini sağladığını, kazandığı parayla pansiyonda kaldığını anlatan Mevlüt K, parası olmadığında ise olayın gerçekleştiği yerde kaldığını öne sürdü.

Olaydan önce alkol ve uyuşturucu kullandığını savunan Mevlüt K, bölgedeki bir kayanın üstünde otururken yakınına bir araç yanaştığını, içinde iki kişinin bulunduğunu ifade etti.

Mevlüt K, "Araçtan inen Hakan Ökten küfrederek bana doğru geldi, 'Ne arıyorsun burada?' diye tepki gösterdi. Elinde bir cisim vardı ve bana zarar vermesinden korktum. Daha önce çöplükten bulduğum silahla maktulün önüne 2-3 el ateş ettim." dedi.

Tabancıyı daha önce hiç kullanmadığını öne süren Mevlüt K, Ökten'in öldüğünü diğer gün öğrendiğini, yaşanan olaydan dolayı pişman olduğunu savundu.

Ölen Hakan Ökten'in kardeşi, şikayetçi olduğunu, cinayetin planlanarak yapıldığını düşündüğünü bildirdi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kepez ilçesinde Santral Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 20 Mayıs'ta silahla yaralanmış olarak bulunan Hakan Ökten, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Yapılan çalışmada başka bir cinayetten dolayı bulunduğu cezaevinden geçen yıl şartlı tahliye olduğu öğrenilen şüpheli Mevlüt K'nin olayı gerçekleştirdiğini tespit etmiş, bir akrabasının evinde saklanırken yakalanmıştı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık