Görevlisini güvenlik kamerasından gördü

Amerikalı DJ Nicole Rose Stillings, tatil için Bali'ye uçtuğu sırada bilgisayarından evinin güvenlik kamerasına baktığında, apartman görevlisinin evine girip, kanepesinde kendini tatmin ettiğini gördü.

Görevlisini güvenlik kamerasından gördü
  • 12 Ağustos 2019, Pazartesi 12:39

Amerikalı DJ Nicole Rose Stillings'in tatili burnundan geldi. Nicole Rose, gece saat üç sıralarında apartman görevlisinin evine girdiğini ve buzdolabından su çıkardıktan sonra kanepesinin üzerine oturup kendini tatmin ettiğini görünce şok yaşadı.

CİNSEL ORGANINI PANTOLONUNUN İÇİNE KOYMADI

Polise şikayette bulunan Stillings, apartman görevlisinin işi bittikten sonra bile cinsel organını pantolonun içine koymadığını ve bu şekilde dairesinin içinde yürümeye devam ettiğini söyledi.

ŞİKAYET ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

Stillings'in şikayeti üzerine gözaltına alınan apartman görevlisi serbest bırakıldı. Apartman görevlisi 14 ağustos tarihinde mahkemeye tekrar çıkacak. Stillings'in avukatı Philip Russell, yaptığı açıklamada dava sonunda apartman yönetiminden büyük miktarda tazminat alacaklarını beklediğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık