Genel Müdürlük ve Banka Şubesi İçin En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alım İlanı

Anadolubank ilgili banka şubelerinde görevlendirmek üzere Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Banka personeli alım ilanına dair tüm ayrıntılar şu şekilde;

Genel Müdürlük ve Banka Şubesi İçin En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alım İlanı
  • 17 Temmuz 2019, Çarşamba 11:42

Bankalar tarafından çeşitli kadrolarda yayımlanan personel alım ilanlarını sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Bu haberimizde siz okuyucularımıza bankalar tarafından ilan edilen personel alımlarından olan Anadolubank'ın Güvenlik Görevlisi alım ilanını derledik.

ANADOLUBANK GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Anadolubank kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir duyuru ile güvenlik görevlisi kadrosunda personel ihtiyacı olduğunu ilan etti. Bankanın İstanbul'da bulunan şubeleri için yayımlanan personel alım ilanında istihdam edilecek personellerin Genel Müdürlük ya da Banka Şubelerinde görevlendirileceği bildirildi.

En az lise mezunu adaylar için yayımlanan ilanda yer alan öğrenim şartında şu ifadeler kullanıldı. Lise (Mezun), Ön Lisans (Mezun), Üniversite (Mezun), Ön Lisans( Öğrenci), Üniversite (Öğrenci)

Çok fazla özel şartın talep edilmediği personel alım ilanında yer alan başvuru şartları şu şekilde,

 BAŞVURU KOŞULLARI

Anadolubank tarafından yayımlanan personel alım ilanında adayların sağlamaları gereken özel şartlar yer aldı. Ancak banka personeli alımları için adayların sağlamaları gereken ortak şartlarda bulunuyor.

Bu şartlar adayların Türk vatandaşı olması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmaması, güvenlik soruşturması sonucu ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması, yukarıda yer alan öğrenim şartını karşılaması.

Banka tarafından belirlenen özel koşullar ise şunlar; Özel Güvenlik konusunda tecrübe sahibi, Silahlı özel güvenlik kimlik kartı sahibi, Asgari Lise mezunu, Disiplinli ve sorumluluk sahibi, İletişim ve temsil kabiliyeti yüksek, Esnek çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar

İŞ İLANLARI İÇİN 

BİZİ TEKİP  EDİNİZ      ÖZEL GÜVENLİK HAKLARI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık