Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasında görev alan güvenlik görevlileri de karantinaya alınacak

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasar Teknik Direktörü Fatih Terim, seyircisiz oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisi sonrası, “Birimizde hastalık çıkarsa akrediteli 850 kişi karantinaya girer demişti.

Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasında görev alan güvenlik görevlileri de karantinaya alınacak
  • 24 Mart 2020, Salı 10:47

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in koronavirüse yakalandığının resmen açıklanmasının ardından gözler geçen hafta oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki akrediteli 850 kişiye çevrildi.

Galatasaray, karantinayı beklemeden teste girerken Beşiktaş da test başvurusunda bulundu. Sağlık Bakanlığ'ının TFF ve TSYD’ye başvurup  söz konusu maçtaki görevli personeli karantinaya alabileceği vurgulandı.

Maçın hakemi Abdülkadir Bitigin ve yardımcıları da risk altında. Fatih Terim, seyircisiz oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisi sonrası, “Birimizde hastalık çıkarsa akrediteli 850 kişi karantinaya girer" demişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık