Firmaların devleti dolandırma ve çalışanların sömürme yöntemi! Yeni nesil dolandırıcı

Pandemi süresince devlet işçi ve işverene kısmen de olsa destek sağlamaya çalıştı. Ancak işçilerin son günlerde bize ilettiği sorunlarda ne yazık ki; Dürüst, Müslüman, Vatansever, Milliyetçi işverenler, işçileri tam çalıştırıp, eksik veya hiç sigortalı göstermeyip devletten kısmi çalışma ödeneği gösterip, devlet ise bu işverenlerimize inanıp işçilerin hesaplarına paralarını yatırdı.

Firmaların devleti dolandırma ve çalışanların sömürme yöntemi! Yeni nesil dolandırıcı
  • 16 Haziran 2020, Salı 18:38

Birçok işveren, işçileri kısmi çalıştırmış veya ücretsiz izinde gösterip ful çalıştırdılar. İşkur tarafından bu işçilerin hesaplarına ücretleri yatırıldı. Ancak bazı kalpazan, Hırsız, İnsanlıktan nasibini almamış, Vatan Haini, Devleti dolandıran bu kişiler şimdi ise işçilerin emeğini almaya çalışıyorlar. Aslında bunun en büyük sorumlusu ise devlettir, yeterli derecede denetim olmadığı ve caydırıcı cezalar olmadığından dolayıdır. Bu işi yapanların idari değil de ceza hukuku acısından, ağır cezadan bir ceza verilmesi durumunda aynı şekilde bu işe yeltenmezler. Bütün işçilere çağrımızdır bu Vatan Hainlerine paranızı kaptırmayın ALO 170 hattını arayıp teftiş talep de bulunun!

Abdurrahman KONYAR

Özel Güvenlik İşçi hakları 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık