Evcil hayvanlar için ayrı kontuar açıldı özel güvenlik kontrolüne tabi olacak

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan evcil hayvanları ile birlikte seyahat edecek yolcularının işlemlerini daha hızlı ve kolay yapılabilmesi için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Evcil hayvanlar için ayrı kontuar açıldı özel güvenlik kontrolüne tabi olacak
  • 12 Ağustos 2019, Pazartesi 12:19

Hayvanları ile seyahat edecek yolcular artık kendileri için özel olarak ayrılan E20 checkin kontuarında işlemlerini yaptırabilecekler. Turkish Ground Services (TGS) Yolcu Hizmetleri Şefi Ersin Yaşa, İstanbul Havalimanı'ndaki fiziki koşulların uygun olması sebebiyle bu uygulamanın başlatıldığını söyledi.

UYGUN PERSONEL ÇALIŞIYOR
ABD, İngiltere ve Kanada gibi özel güvenlik kontrolüne tabi olan uçuşlar haricindeki tüm iç ve dış uçuşlarında hayvanları ile seyahat eden yolcuların işlemlerini kolaylıkla yaptırabileceğini belirten Yaşa "Buradaki görevliler havyana dostu, alerjisi olmayan ve taşıma konusunda gerekli prosedürü bilen arkadaşlarımızdan seçiliyor" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık