Euromaster’dan Lastik Oteli Hizmeti!

Euromaster Lastik Oteli Hizmetiyle Lastiklerin Ömrünü Uzatıyor!

Euromaster’dan Lastik Oteli Hizmeti!
  • 04 Ekim 2021, Pazartesi 9:38

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 54 ilinde yer alan 154’e varan servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, kış ve yaz lastiklerini bir sonraki mevsime kadar koruyan lastik oteliyle müşterilerine en iyi depolama hizmetini garanti ediyor. Kış lastiği uygulamasının 1 Aralık 2021 itibarıyla başlayacağı ancak Ekim sonu itibariyle kış lastiğine geçilmesinin faydalı olacağıyla ilgili sürücülere çağrıda bulunan Euromaster, yaz lastiklerini bir sonraki döneme kadar teknik gereksinimlere uygun, ışıksız, kuru ve serin bir ortamda saklamaya davet ediyor. Euromaster servis noktaları, her yıl ortalama 33.000 müşterinin lastiklerini her şey dahil lastik oteli olan “Master Otel” bünyesinde saklıyor.

Ülkemizde ticari araçlar için zorunlu olan, bununla birlikte Euromaster’ın tüm araç sahiplerinin güvenliği için de önerdiği kış lastiği uygulaması, 1 Aralık 2021 tarihi itibarıyla başlıyor. Michelin Grubu çatısı altında hem lastik hem araç bakım hizmeti sunan Euromaster, verdiği lastik oteli hizmetiyle araç kullanıcılarının yaz ve kış lastiklerini en uygun koşullarda saklıyor. 250 bin adede ulaşan lastik kapasitesiyle farklı markadan lastikleri kullanan filoların da öncelikli tercihi olan Euromaster, yılda ortalama 33.000 müşterinin lastiklerini her şey dahil lastik oteli olan “Master Otel” bünyesinde saklıyor. Euromaster; teknik gereksinimlere uygun, ışıksız, kuru ve serin depolama alanlarıyla her markadan filo ve bireysel kullanıcıların lastiklerine hitap ederken, bakım işlemleri de uzman teknisyenlerle gerçekleşiyor.

Euromaster’ın lastik oteli servisi olan Master Otel ile ilgili bilgiler veren Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba, lastiklerin üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabileceğini belirterek bu süreyi geçen lastiklerin fonksiyonlarını zamanla yitireceğini vurguladı. Penalba, “Lastikler ağır koşullarda kullanıldıysa ve saklama koşullarına özen gösterilmediyse bu süre daha da kısa olacaktır. Keza 1 Aralık 2021 tarihi itibarıyla artık araç kullanıcıları ve filo sahiplerinin yaz lastiklerini en uygun alanlarda muhafaza etmeleri gerekiyor. Biz de Euromaster olarak teknik gereksinimlere uygun lastik otellerimizle lastiklerin ömrünü uzatıyor ve uzman ekibimizle bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de pek çok noktaya ulaşabilecek şekilde yaygın olarak lastik saklama hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

İlave lastik garantisiyle lastik bedelinin %70’ini karşılıyor

Euromaster’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında ilave lastik garantisi de bulunuyor. İlave lastik garantisiyle çukura girme, kaldırıma çarpma ve yanakta

balon gibi tamiri mümkün olmayan kullanıcı hatalarının % 70’i 1 yıl süre ile Euromaster tarafından karşılanıyor. Bununla beraber, tamiri mümkün olan lastik hasarları ise ücretsiz olarak garanti kapsamına alınıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık