Ege Üniversitesi Hastanesine 200 Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu

Ege Üniversitesi hastanesi bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından kura ile temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. KPSS 'siz yapılan sürekli işçi alımında başvuru detayları haberimizde.

Ege Üniversitesi Hastanesine 200 Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu
  • 02 Haziran 2020, Salı 20:42

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafındna bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Güvenlik görevlisi ve temizlik personeli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan personel alımına başvurular İŞKUR üzerinden başladı. 

BAŞVURU BİLGİLERİ

 

BAŞVURU BAŞLADI

200 kadrolu kamu işçisi alımına başvurular internet üzerinden başladı. Başvurusunu yapmak isteyenlerin İŞKUR üzerindne müracaatını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru adımları şu şekilde:

https://esube.iskur.gov.tr/

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık