Eczanesinin dezenfekte edilmesini istemişti

İstanbul'da 38 yaşındaki eczacı İsmail Durmuş, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi. Genç eczacının 24 gün önce Akparti'li Sancaktepe Belediyesi'ne eczanesinin dezenfekte edilmesi için yazdığı öğrenilirken, AKP'li belediye genç eczacıya öldükten sonra yanıt verdi.

Eczanesinin dezenfekte edilmesini istemişti
  • 11 Nisan 2020, Cumartesi 17:31

İstanbul Eczacı Odası, Sancaktepe’de Canan Eczanesi’nde görevli 38 yaşındaki eczacı İsmail Durmuş’un koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu. 

İstanbul Eczacı Odası yaptığı açıklamada, “Genç meslektaşımız Ecz. İsmail Durmuş'u (Canan Eczanesi / Sancaktepe) Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımız, Kayseri'de toprağa verilecektir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eczacılık camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı. 

CHP'li Erkan Aydın ise sosyal medya hesabından “İstanbul Sancaktepe Canan Eczanesi’nin sahibi, meslektaşım Eczacı İsmail Durmuş'un 38 yaşında korona virüs sebebiyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum...” diye paylaşım yaptı.

ÖLDÜKTEN SONRA YANIT VERDİLER

Yaşamını yitiren eczacının, 18 Mart'ta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla daha öncesinde Sancaktepe bölgesindeki eczanelerin dezenfekte edilmesini talep ettiği fakat bu talebin gerçekleştirilmediği ortaya çıktı.

AKP'li Sancaktepe Belediyesi, Eczacı İsmail Durmuş'un vefat haberinin sosyal medyada yer almasının ardından, Durmuş'un 18 Mart'ta yaptığı sosyal medya paylaşımına bugün yanıt verdi. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Merhaba, Bahsetmiş olduğunuz konu hakkında ayrıntılı bilgi ve ilgili birimlerimizi bilgilendirmek, sizinle iletişim halinde kalabilmek adına ilgili adres ve

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık