Devlet Başkanı Ben her zaman kadınların saçlarını kendi haline kurumaya bıraktıklarında daha güzel olduğunu düşünmüşümdür

Venezuela Devlet Başkanı enerji tasarrufu için kadınlardan saç kurutma makinesi kullanmamalarını istedi

Devlet Başkanı Ben her zaman kadınların saçlarını kendi haline kurumaya bıraktıklarında daha güzel olduğunu düşünmüşümdür
  • 17 Nisan 2016, Pazar 22:45

Ülkede 2007 yılında Hugo Chavez'in saatleri yarım saat geri aldığı uygulama enerji tasarrufu amacıyla kaldırıldı. Hükümet yaşanan enerji krizini aşmak için kadınlardan saç kurutma makinesi kullanmamalarını istedi.

Chavez, okula giden çocukların gün ışığında uyanmaları için saatleri yarım saat geri çekerek dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir saat dilimine geçmişti.

Kuraklık nedeniyle başkent Caracas'taki barajın doluluk seviyesi 243 metreye düştü.

"SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANMAYIN"

Yaşanan enerji sıkıntısını gidermek için Devlet Başkanı Maduro bir dizi önlemler duyurdu. Resmi dairelerde haftalık izinleri 3 güne çıkaran Maduro kadınlardan da saç kurutma makineleri kullanmamaları çağrısında bulunmuştu.

Kadınlara saç kurutma makinelerini daha az kullanın diyen Maduro, “Ben her zaman kadınların saçlarını kendi haline kurumaya bıraktıklarında daha güzel olduğunu düşünmüşümdür.“dedi. Bu sözleri nedeniyle Maduro kadınların tepkisini çekmişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık