Demokrasi şehidi özel güvenlik son yolculuğuna uğurlandı

Darbe girişiminde hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Volkan Pilavcı'nın (36) cenazesi, memleketi Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

Demokrasi şehidi özel güvenlik son yolculuğuna uğurlandı
  • 20 Temmuz 2016, Çarşamba 13:52

Pilavcı'nın cenazesi, Yeşilevler Mahallesi'ndeki baba ocağından helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Karakeçili Stadyumu'na götürüldü. Yakınları burada güçlükle ayakta durabildi. İlçe Müftüsü Kemal Cengiz tarafından öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından Pilavcı, Karakeçili Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 2 çocuk babası şehit Pilavcı, askeri darbe girişimini protesto etmek için kardeşi Erhan ve eniştesi Hacı Pilavcı ile Ankara Beştepe'ye gittiği, bu sırada helikopterden açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık