Demirören Medya'da, biri çalışan diğeri güvenlik görevlisi olmak üzere 2 kişide korona virüs çıktı.

Korona virüs Demirören Medya’ya da sıçradı. Evden çalışan bir kişi ile güvenlik görevlisinin korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kanal binasındaki güvenlik görevlisinde görülen virüs sonrası kafeterya alanının dezenfekte edilerek, tedbiren hizmete geçici olarak kapatıldığı belirtildi. Ayrıca evden çalışan bir çalışanın da test sonucunun pozitif çıktığı ve hastanede tedavi altına alındığı açıklandı. Kaynak Yeniçağ: Korona Demirören Medya'ya sıçradı

Demirören Medya'da, biri çalışan diğeri güvenlik görevlisi olmak üzere 2 kişide korona virüs çıktı.
  • 30 Mart 2020, Pazartesi 17:04

Gazetecilere “İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı ve Tedarik Zinciri Grup Başkanlığı” imzasıyla gönderilen iç yazışma bilgilendirmesinde “Kanal binası güvenlik görevlisi bir arkadaşımız kendisini iyi hissetmemesi üzerine, 23.03.2020 Pazartesi günü kardeşi tarafından Bağcılar Devlet Hastanesine götürülmüş olup, müşahede altına alınmıştır. Aynı gün kendisine korona virüs testi yapılmış olup, test sonucu dün pozitif olarak saptanmıştır. Evden çalışan bir çalışanımızın ise test sonucu pozitif çıkmış olup, hastanede tedavi altındadır” denildi.Muhabir ve kameramanların konteynerde çalışmaya başladığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, konteynerde sadece bir miktar kamera ekipmanı olduğu iddia edildi.Demirören yazışmada bina içinde alınan tedbiri sıraladıktan sonra “Sizlerden ricamız, kişisel hijyen kurallarına azami bir şekilde uymanız, sosyal mesafeyi korumanız ve sorunlarınız için anında İş yeri Hekimi, İdari İşler ve İnsan Kaynakları Direktörlükleri ile iletişime geçmenizdir” dedi. Ancak gazetecilerin sahada sosyal mesafeyi nasıl koruyacaklarına dair bir bilgilendirme yapılmadı.

Ayrıca evden çalışma modeline geçildiği ve binalarda yapılması gereken işlerin, yöneticiler tarafından planlı olarak dönüşümlü bir şekilde yapıldığı da belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık