Delphi Technologies Akıllı Mobilite Teknolojilerine Yatırım Yapıyor!

Delphi Technologies Akıllı Mobilite Teknolojilerine Yatırım Yapıyor! Delphi Technologies Satış Sonrası Pazarında Start-Up Yatırımlarıyla Yeni Fırsatların Önünü Açıyor!

Delphi Technologies Akıllı Mobilite Teknolojilerine Yatırım Yapıyor!
  • 04 Ekim 2021, Pazartesi 9:56

BorgWarner çatısı altında otomotiv satış sonrası hizmetler alanında global çözümler sağlayan Delphi Technologies, akıllı mobilite teknolojilerine gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çekiyor. Son olarak şirket, akıllı mobilite teknolojilerine yönelik satış sonrası çözümler geliştirmeye odaklı olan ileri teknoloji start-up'larıyla yeni iş birlikleri gerçekleştirdi. Delphi Technologies bu kapsamda NEXUS Automotive International ve Mobilion Ventures start-up’ları ile güçlerini birleştirdi. Söz konusu iş birliği kapsamında Mobilion adındaki girişim sermayesi fonuna üç yıllık bir yatırım yapıldı. Delphi Technologies bu yatırımla birlikte; ileri kontrol ve güvenlik sistemleri, filo yönetimi ve navigasyonu, elektrikli araç çözümleri ve iletişim & bağlantı sistemlerinin dahil olduğu alanlarda önemli bir avantaj elde ediyor. Şirket, tüm dünyada girişimciler tarafından bu alanlarda geliştirilmekte olan satış sonrası ürünlere, hizmetlere, araçlara ve eğitime benzersiz bir şekilde erişebiliyor. Ayrıca kendi alanında ilk örnek olan bu girişimle birlikte, yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sunulma süresinin yüzde 60'a varan oranda hızlanması ve sektörde yeni iş fırsatlarının oluşması bekleniyor.

BorgWarner çatısı altında otomotiv ekipmanları konusunda geleceğe yönelik çözümler geliştiren Delphi Technologies, akıllı mobilite teknolojileri konusunda start-up girişimlerine verdiği destekle adından söz ettiriyor. Delphi Technologies son olarak NEXUS Automotive International ve Mobilion Ventures start-up şirketlerine önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Mobilion adındaki girişim sermayesi fonuna yapılan 3 yıllık yatırımla birlikte Delphi Technologies; ileri kontrol ve güvenlik sistemleri, filo yönetimi ve navigasyonu, elektrikli araç çözümleri ve iletişim & bağlantı sistemlerinin dahil olduğu alanlara önemli bir erişim imkanı sağlıyor. Bu alanlardaki satış sonrası ürün ve hizmetler, araçlar ve eğitim gibi konularda avantaj sağlayacak olan Delphi Technologies, uluslararası rekabette de etkinliğini daha da artırmış oluyor. Ayrıca kendi alanında ilk örnek olan bu girişimin, yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sunulma süresini yüzde 60'a varan oranda hızlandırması bekleniyor. Böylece

küresel çaptaki CASE taleplerine ve sürdürülebilirlik girişimlerine hızlı şekilde cevap verilmesi gereken bir piyasada, fark yaratılması amaçlanıyor.

Mobilite piyasasında güçlü rekabet ve yeni fırsatlar

Mobilion Ventures girişimi, hız ve çevikliği sayesinde standart olan 5-6 yıllık gelişim sürecini 2 veya 3 yıla indirebiliyor. Bu avantaj da Delphi Technologies'e portföyünü çeşitlendirme fırsatı ve müşterilerine hızla değişen mobilite piyasasında önemli bir rekabet gücü veriyor. Konuyu değerlendiren Delphi Technologies Satış Sonrası, Küresel Pazarlama, Ürün ve Strateji Başkan Yardımcısı Neil Fryer, “Bağlantı, otonomi, paylaşım ve elektrifikasyon (CASE) olmak üzere 4 temel bağlantı alanındaki akıllı mobilite, dünyamızı zaten daha iyiye doğru değiştiriyor. Bu fon, en son teknolojileri kullanan en yeni fikirlere hızla erişerek bu fikirlerin geliştirilmesi ve piyasaya sunulması sırasında etkiye sahip olmamızı sağlayacağından dolayı, bu heyecan verici gelişmelerde hep lider olacağız" şeklinde konuştu.

Delphi Technologies’in yatırım yapılacak en iyi girişimleri seçme konusunda stratejik bir bakış açısı ortaya koyduğunu belirten Mobilion Ventures Kurucu ve Yönetici Ortaği Avi Feldman ise; "Delphi Technologies fon ortaklarımızdan biri olduğu için şanslıyız çünkü bu, bize pazarda benzersiz avantajlar sağlıyor. Böylece yatırımı yapmadan önce geliştirilmesi gereken alanları netleştirebiliyor ve en iyi teknolojilerle ve yeniliklerle sonuçlanacak doğru piyasa yaklaşımı konusunda ortaklarımızla plan yapabiliyoruz" ifadelerini kullandı. Fryer açıklamalarını “Akıllı mobilite segmentine yaptığımız bu yatırım, önemli bir girişim ve bu sayede çığır açan satış sonrası çözümlerde lider pozisyonumuzu koruyoruz. Hükümetler ve otomotiv şirketleri daha verimli ve sürdürülebilir mobilite için stratejiler uygularken fon da inovasyonu artıracak yeni teknolojileri önemli orada daha fazla kullanmamızı sağlayacak. Bu da müşterilerimiz için çok sayıda ticari fırsata dönüşerek, onlara gelecekteki gelir fırsatlarını maksimum seviyeye çıkaracak satış sonrası ürünler ve hizmetler sunmamızı sağlayacak” sözleriyle noktaladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık