Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği asgari ücret ifşa oldu

7 milyonu aşkın çalışanın gözü 2022 için yapılacak asgari ücret zammına çevrildi. Asgari ücretin ne kadar olacağını herkes merak ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı lobiye sızdı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği asgari ücret artışı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği asgari ücret ifşa oldu
  • 07 Aralık 2021, Salı 17:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında grup başkan yardımcılarından “Muhalefetin partiye yönelik tutumlarına sessiz kalmamalarını” istediği belirtildi. Öte yandan Erdoğan’ın asgari ücretin 4 bin liranın altına indirilmemesini istediği belirtildi.

Asgari ücret 4 bin TL’den az olmamalı

Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı yaptığı son AK Parti MYK toplantısının ana gündem maddesi, asgari ücret ve sağlık çalışanlarının maaşlarında yapılacak düzenlemeler oldu. Görüşmede Erdoğan’ın “asgari ücretin 4 bin TL’nin altına inmemesini istediği” belirtilirken, toplantıda dikkat çeken bir ayrıntı daha yaşandı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık