Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Güvenlik Görevlilerinin Maaşını Az Buldu

secim geldi Cumhurbaşkanı özel güvenliklerin gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yoğun programı vardı, Cuma namazı için tadilatı tamamlanan Nusretiye Camisine gelen Erdoğan, Cuma namazını bu camide kıldıktan sonra caminin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Güvenlik Görevlilerinin Maaşını Az Buldu
  • 05 Mayıs 2018, Cumartesi 16:31

Cuma namazının ardından saat 15.00 sularında yeniden restore edilen Mısır Çarşısının açılış programına katıldı. Mısır Çarşısı önünde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmanın ardından açılış kurdelesini keserek çarşı esnafını ziyaret etti. Mısır Çarşısı esnafını ziyaret eden Erdoğan çarşıda yaklaşık 3 saat kaldı, çarşı gezisi sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen özel güvenlik görevlileri ile bir süre sohbet etti.

 

Sayın Cumhurbaşkanı sormak istiyoruz asgari ücreti kim belirledi.

01 Ocak 2018 Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1603 lira olarak belirlenen asgari ücreti eleştirenleri hedef aldığı “Beyefendiler beğenmiyor... Ya eline diline dursun” sözleri işçileri öfkelendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinop 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde konuştu ve 2018 yılı için belirlenen asgari ücrete ilişkin konuştu. Net 2 bin lira asgari ücret vadeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, şunları söyledi:"Dün açıklanan asgari ücreti beyefendiler beğenmiyor.

Sayın cumhurbaşkanın eksi açıklarlara şimdi açıklaması biri biriyle örtüşmüyor  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık