Cinsel İsteği Arttıran Gıdalar

Cinsel İsteği Arttıran Gıdalar, hangi gıdalar cinsel uyarıcıdır, cinsel istek nasıl artar, kadınlarda cinsel isteksizlik, erkeklerde cinsel isteksizlik

Cinsel İsteği Arttıran Gıdalar
  • 20 Mayıs 2016, Cuma 11:49

Cinsel İsteği Arttıran Gıdalar

Kabul etmeliyiz ki, seks hayatın önemli bir gerçeği. Ancak özellikle kadınların günlük hayatın koşuşturmacası içinde pek düşünmeye vakit bulamadıkları bir eylem. Cinsel isteği arttırmak, hayattan daha fazla zevk almak için beslenmenize birkaç gıda eklemeniz yeterli

Erkek ve Kadında Libidoyu Arttıran Gıdalar

Muz

Bromelain olarak bilinen bir enzim içerir. Özellikle erkeklerde cinsel isteği arttırır. Zengin potasyum ve B vitamini içeriği ile seks hormonlarının üretimini arttırır. Ayrıca enerji verir.

 

Avokado

Hem kadın hem de erkekte libidoyu arttırır. Enerji verir. B6 erkeklik hormonlarını arttırır. Folik asit, potasyum ve protein her iki cinste de libidoyu arttırır.

 

Bitter Çikolata

Mükemmel bir afrodizyaktır. Beyindeki zevk merkezini uyaran endorfinin üretimini destekler. Feniletilamin ile erkek ve kadında aşk hissi oluşturarak cinsel isteğin artmasını sağlar.

cinsel-istegi-arttiran-gidalar2

Kereviz

Androsteron adı verilen bir enzim içerir. Cinsel isteği uyarır. Özellikle cinsel isteği fazla olmayan erkeklerde testesteron seviyesinin artmasını sağlar.

Badem

Vücutta enerji rezervlerini güçlendirir. Erkeklerde ve kadınlarda libidoyu arttırır.

Sarımsak

Sarımsak vücuttaki kan akışını hızlandırır. Bu da ereksiyonu sağlar. Sarımsak hem erkek hem de kadında doğrudan seks organlarına kan pompalar. Eğer nefes kokusunun itici olacağını düşünüyorsanız, sarımsak kapsülleri kullanabilirsiniz.

 

cinsel-istegi-arttiran-gidalar1

Kuşkonmaz

E vitamini ile hem erkek hem de kadında libidoyu arttırır.

İstiridye

Bilinen en eski afrodizyaktır. İstiridye hem libidoyu hem de sperm miktarını arttırır. İçerdiği dopamin her iki cins için de cinsel uyarıcıdır.

İncir

Kadınlarda cinsel isteği arttıran amino asitler içerir. Aynı zamanda doğurganlığı da arttırdığı düşünülmektedir.

Uçucu Yağlar

Hoş kokular ile yapılan banyolar ve masajlar, kadınlarda cinsel isteği arttırır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık