Cimbom'un gönlü zengin!

Galatasaray 1 milyar TL borcu ile büyük ekonomik sıkıntılar yaşadığı, UEFA tarafından gelecek yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası aldığı bu dönemde önemli bir sosyal projeye ortak oluyor.

Cimbom'un gönlü zengin!
  • 26 Nisan 2016, Salı 17:10

GALATASARAY'IN GÖNLÜ ZENGİN

Sarı Kırmızılı kulüp bir sosyal proje kapsamında Dünya yoksullarını kurtarmak için UNDP ve Galatasaray yoksulluğu tüm dünyada sona erdirmeyi amaçlayan Küresel Hedefler için ortaklık kuruyor.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), yoksulluğu 2030 yılına kadar ortadan kaldırmayı odağına alan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SKH) ya da kısaca Küresel Hedefler'in tüm dünyada duyurulmasına katkı sağlanması amacıyla Galatasaray Spor Kulübü ile bir anlaşmaya imza atacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UNDP ile Perşembe günü önemli bir sosyal projede işbirliği anlaşması imzalayacak. Ayrıca imza töreninde Galatasaraylı futbolcuların katkılarıyla dört dilde oluşturulan Küresel Hedefler temalı bir kamu spotunun lansmanı da yapılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık