Cafeem'in sahibinden kanuna aykırı hiçbir icraatımız yok

AVM'nin İstanbul Caddesi'ne bakan tarafında hizmet veren Cafeem adlı mekanın sahiplerinden Mustafa Dinç, tartışılan ve merak edilen konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. İşletmelerini tüm gerekli izinleri alarak açtıklarının altını çizen Dinç, "İmara ya da kanuna aykırı hiçbir icraatımız yok." dedi.

Cafeem'in sahibinden  kanuna aykırı hiçbir icraatımız yok
  • 15 Haziran 2019, Cumartesi 18:43

Düzce'nin ilk AVM'si olarak 2012 yılında hizmete açılan İstanbul Caddesi üzerindeki alışveriş merkezinin caddeye bakan tarafında yıllardır hizmet veren Cafeem adlı mekanın sahipleri 'çifte standart' tepkilerine açıklık getirdi. Bilindiği gibi AVM'nin Askerlik Şubesi'ne bakan zemin katındaki kaldırıma taşan kafeterya ve sundurma yapımı nedeniyle belediye ekipleri tarafından mekana mühür vurulurken, aynı işlemin diğer taraftaki Cafeem adlı işletme için neden yapılmadığı sorgulamaya açılmıştı. Kafenin ortakları Mustafa Dinç ve Hüseyin Dursun haber merkezimize yaptığı açıklamada, işletmelerinin kaldırıma taşan kısımları için belediyeden gerekli izinlerinin olduğunu vurguladı. AVM'nin açıldığı ilk günden bu yana Düzceliler'e hizmet verdiklerini belirten işletme ortaklarından Mustafa Dinç, "Biz mekanımızı AVM açılırken yaptık. Tüm izin ve belgelerimiz var. Düzce Belediyesi Estetik Kurulu'ndan gerekli olan onayı alarak burası hizmete açıldı. İmara ya da kanuna aykırı hiçbir icraatımız yok." dedi. Kafeden AVM'ye giriş sağlandığı için gerekli olan güvenlik önlemlerini de emniyetin izniyle aldıklarına dikkat çeken Dinç, "Mekanımızdan AVM'ye giriş yapılması nedeniyle hem güvenlik kapısı yerleştirdik hem de burada görev yapan özel güvenlik görevlisinin ücretini de her ay biz ödüyoruz." diye konuştu. Dinç son olarak yıllardır ortaklara ilişkin dolaşan söylentiye de nokta koydu. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı'nın işletmeleri ile ne kağıt üzerinde ne de farklı şekilde hiçbir ortaklığının bulunmadığını vurgulayan Cafeem'in ortağı Mustafa Dinç, bu konuya da açıklık getirdi. Öncü Haber

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık