Büyükşehir Belediye Özel Güvenlik Alımları

Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda daimi kadroda Lise-Önlisans-Lisans Mezun 40 yaş sınır 25 Özel Güvenlik Görevlisi alınacağı belirtilmektedir.

Büyükşehir Belediye  Özel Güvenlik Alımları
  • 19 Haziran 2021, Cumartesi 17:04

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 21 Haziran 2021 tarihine kadar (21 Haziran dahil) yapacaklardır.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını kurum adresine (Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa/Antalya) Şahsen yapılabilecektir.

Özel Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler (5 Kadın 20 Erkek toplam 25 personel)

Silahlı veya Silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak (kimlik kartının süresinin dolmasına en az 6 ay kalanların yenilme eğitimi almış olmaları gerekmektedir), Tercihen en az Lise mezunu olmak, 25 – 40 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, 24 saat esasına göre vardiyalı ve dış mekanda çalışmasına engel bir durumu olmamak, Diksiyonu düzgün iletişim kabiliyeti yüksek olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak ve Antalya ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık