Bitlis'te okullarda çalışmak üzere 70 güvenlik elemanı alınacak

Bitlis merkez ve ilçelerinde milli eğitime bağlı okulların güvenliğini sağlamak üzere, il genelinde 70 kişi işe alınacak.

Bitlis'te okullarda çalışmak üzere 70 güvenlik elemanı alınacak
  • 13 Ekim 2017, Cuma 18:54

Okulların güvenliğini sağlamak için il genelinde 70 güvenlik elemanı alınacak, başvurular 16-20 Ekim arasında yapılacağı bildirildi.  

İŞKUR Bitlis İl Müdürü Mücahit Gülmez, "İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine bağlı resmi okulların güvenliğini sağlamak üzere, güvenlik görevlisi mesleğinde il geneli 70 kişiyi işe alacağız. Müracaatlar 16.10.2017 Pazartesi günü başlayacak olup, 20.10.2017 Cuma günü sona erecektir. İşe alınacak güvenlik elemanlar, 30.06.2018 tarihine kadar çalıştırılacaktır." dedi.

Gülmez, işe alınacak güvenlik elemanlarında aranacak şartları ise şöyle sıraladı: "Katılımcıların 5188 sayılı kanun kapsamında özel güvenlik çalışma izni ile kimlik kartına sahip olması ve aynı kanunda belirtilen özel güvenlik görevlilerinde aranacak şartları taşıması gerekmektedir. 25-45 yaş aralığında bulunmak. En az lise mezunu olmak. Askerliğini tamamlamış olmak. Daha önce güvenlik görevlisi mesleğinde çalışmamış olmak. Adli sicil kaydı bulunmamak. Bu şartları taşıyan vatandaşlarımız,  İŞKUR il müdürlüğüne veya ilçe belediye başkanlıklarında bulunan İŞKUR hizmet noktalarına şahsen başvurularını yapılabileceklerdir." (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık